Benim dediğim ile aynı şeyi yazmışsın.
Paragrafları ayrı ayrı tekrar oku.
Printable View
Benim dediğim ile aynı şeyi yazmışsın.
Paragrafları ayrı ayrı tekrar oku.
sen ataistliği başından geçen şeyler yüzünden bir nedene bağlıyorsun. ve onlar tanrısal şeyler.
bu nedenler sebepler değil diyorum bende..
annesi ölmüş sonra gitmiş allaha düşman olmuş.. ne alakaaa ?
olmayan birşey bana nasıl zulüm edebilir !!!!!!!!!
Sen ateist olabilirsin. Benim de ateist olan arkadaşlarım vardı, kafalarını yormazlardı benim kafam da rahat ederdi. Bana da bu aptal şeylere inanıp da kendine eziyet etme derlerdi. Dinleri de devletlerin insanlara boyun eğdirmek için destekledikleri şeyler olarak görürlerdi.
Onun dışında ateist olmayan bir fikri de olmayan insanlar çeşit çeşit, yukarıdaki 3 kişi onlara ait.
yukarıdaki kısmen doğru..
bak hergün devletlerde yeni ceza kanunları çıkıyor ekleniyor...
ancak yeni ayetler gelmiyor.
dinler inançlar ayrıca aptallık değildir..
arkadaşlarından hariç korktuğum için flan öyle yazmıyorum ancak benim işime geliyor dinlerin olması.
çünkü bir insan hırsızlık yapacaksa belki seçimini değiştirmesine dinler neden oluyor günah diyip vaz geçebiliyor vs.
Malesef günümüzde din dışı şeylerin baskısı daha fazla. Artık işlediğin günahin 2 katı sana sevap var dense bana ne faydası var.
İnsanların, toplumun, devletin baskısı, kuralları daha etkin.
bunları geçmişte konuştuk..
ispatlamasıda basit..
tüm devletler ceza kanunlarını kaldırsın. hırsızlık gasp tecavüz ne bileyim tüm cezalar. cinayet dahil. serbest olsun.
ama sadece dinler kalsın.
15 dk da 10 milyon insan telef olur.
3600 adet dine rağmen.
Dinin özü diğerlerine saygı. İslam güzel ahlak diye hadis var.
Bence insanlar birbirine yakınlaşsın ama rahatsız da etmesin diye kurallar konmuş.
iyi güzel ahlaklı temiz kalpli insan diye birşey yoktur.
içindeki kötülüğü kontrol edebilen insan vardır.
onlarada iyi insan deriz. :drunk::drunk::drunk:
Aynı şarkıyı aynı kişi söylese bile düzenleme fark ettiriyor. Bu versiyonunu seviyorum. Her şeyi seveceğiz diye bir şey yok. Hayranlık, sevgi, saygı, takdir, beğeni, şefkat vs hepsi birbirine karıştırılıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=5Ok9w0HRBN4
Yıldırım Gürses - Yıllar Sonra Rastladım ( Mazideki Aşk )
Zamanında Eurovision şarkı yarışmasına İspanya kuvvetli bir bazuka ile gelmiş, felek de onlara bir oyun yapmış.
İnsanın içinde değişik duygu oluşuyor ama isim veremiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=cvCjZE5womk
BANDIDO - AZÚCAR MORENO (Spain 1990 - Eurovision Song Contest HD)
Bu şarkıyı kim söyledi bizde?! Izel mi?
Anlaaaadim sen benden dahaaa deliisin!
Skandal! Türkiye'nin Tayvan'a gönderdiği yumurtalarda kanserojen madde bulundu!
yumurta fiyatları düşer de.....vatandaşı kim koruyacak bu gıda teröristlerinden....
Yumurta fiyatı düşer mi bugün sinop pazarında yumurta 4 e vurdu 2 hafta önce 3 tü geçen hafta 3,5 oldu bu hafta 4 çiğ süt önce 15 den 20 ye vurdu.
Bu ülkede temel gıdaya ulaşım 6 ay içinde lüks olacak. Alabilen yiyebilen şanslı olacak
skandal o değil..
İlahiyatçı prof'u büyükelçi atıyor, Bay Recep..
Kendi adamı ya, alnı secdeye değmiş, bizden biri falan..
Diplomasi kulvarında hiç bulunmamış, zerre kadar bilgisi olmayan birini şakkadan atıyor..
Cumhuriyet tarihinden ender görülen ama bizim alışık olduğumuz yandaş atamalarından biri.
Sonrasında, büyükelçimiz itimatnamesini sunarken,devlet başkanına bir sürü hatalar yapıyor..
Normal mi? evet..
Adamı camiden al, büyükelçi yap!!
Ve sonrasında Endonezya tarafından büyükelçimzin geri çekilmesi isteniyor..
Erdoğan sevdiği yandaş ilahiyatçıyı merkeze çekmek zorunda kalıyor..!!
Mahmut EROL isimli ilahiyatçı gidiyor
yerine başka bir ilahiyatçı konularak diplomasi devam ediyor..
Dün bir yazı vardı..
TUNUS-AB il göçmen geri kabul anlaşması imzalamış.. 16 .haziran'da..
para almış, ülkeyi ekonomik olarak geliştirecek ilave anlaşmalarda imzalamış..optik fiber kablo projesi vs.
TR'den farkı, geri olarak sadece Tunus vatandaşını alacak..PAzarlığı iyi yapmış..
TUNUS'tan AB'ye geçen göçmenlarin iadesi, Tunus yerine TR'ye yapılabilecek..
Bizim anlaşmamız da böyle bir şey...
Diplomasi,ticaret,politika,dış ilişkiler,ilahiyatçılarla oluşturulmaya çalışılıyor..
Halimiz bu... Bir ÜLKENİN Batması nasıl bir şey acaba? Batmakta konu sadece para meselesi mi? Borçlar mı?
Bilinçli mi yazılıyor çiziliyor bunlar :) Mind control mu kasıyonuz olm, nasıl muhabbetler bunlar :) Altı üstü piyasa çökecek diye 3-5 milyon kazanacaz sakin ;)
O minik beyin, atayiz.
yani beynü arada kısa devre yapıp ekrana bişiler düşüyor,
ekrana düşenleri görünce korkuyor.
korkunca bana sarıyor.
ayna ayna, söyle bana; en aptal ben değilim di mi?
gibilerden cevapsız sorular ve dahi fırtınalar.
belli içerde bir volkan, fokur fokur kaynamakta,
burun dik. ego tavan o kısımlarda sorun yok,
lakin minik beyin, arada kısa devre yapıyor, ekrana bişeler düşüyor.
düşenlerden memnun değil.
başına gelecekleri tahmin de ediyor, ne de olsa minik beyin. Daha güçlü saldırıyor.
kendini teselli edecek yalanlar peşinde,
ama bir sorunu var,
çünkü bir minik beyni var ve arasıra kısa devre yapıyor.
güzel mi oldu sanki?
ben okumam, yazarım. asdasds :he:
Genel analist, trader, yatirimci, oyuncularda bir düşüş beklentisi var.. yok ben rahatim dusus beklemiyorum diyende vardir ama palavraya gerek yok malda olan tedirgin ...
Tedirginlik iyidir .. iki faz var kafamdaki senaryoda.. ilk faz yukari meyilli minik duzeltmeli icice gecmis dalga fraktallari... nispeten oldu son 10-15 gun..
sonraki faz nispeten daha sert yukari hareketler ... ve orta vade tepe ... tedirgin izliyoruz. ..
en olasi dalgaya gore orta vade tepe zaman tahminim onumizdeki eylul ekim gibi ytd..
sistemlerinize uyunuz.. yok efendim dalga, yok psikoliji, tedirginlik vs.. bunlar bakiş açısı sunar ama sadece bunlara gorede is yapilmaz... ytd...
Arkadaşlar motorlu taşıtlaR VERGİSİNİ Temmuz ve Ağustos aylarını neden tek seferde kredi kartı ile ödeme ekranı çıkmıyor....Bende ödeme ekranında Ağustos ve Kasım ayları ödeme ekranı çıkıyor.....Ne yapılmalı....
şahit
içimizdeki balık diye bir kitap değilde içimizdeki şeytan diye bir kitap yazacak olsam
başrol karakterim sen olurdun..
asdas :he:
ilaçlara % 30 zam gelmiş
hayırlı uğurlu olsun inşaalah
:drunk::drunk:
Tevekkeli bu gen ilaç falan cuma yüzde 8 yükselmiş. Adamlar haberi önceden alıp heybeyi dolduruyorlar. Biz de burada üstümüzü başımızı yırtalım emenike:vk:
Burası Borsa ve viop topigi diye giriyorduk amma; akşamdan beri dinsizligin ve ateizmin reklamının yapıldığı bir topige dönüşmüş (!).....
Allah'ı, Ahireti, Hesap Gününü, Din-i Mübini İslamı inkar etmek aslında insana bir şey kazandırmaz.
Aksine çok şeyler kaybettirir. İnsan bazen kendisine Şu soruyu sormalı: ya dönüşü mümkün olmayan bu yolda, ya bir de Allah var ise, he sap günü var ise.. o zaman halimiz nice olur diye...
Valla ayar verenin diğer topiklere yazdiklarina bakıyorum pek fark görmüyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eyy maşallah.
reklamın allahı burada. :he:
https://www.hisse.net/topluluk/searc...rchid=20240528
geceden beri tanrı konusuna beni bulaştırmayın diyorum dedikçe bana ayet okutuyorlar
:he: :he:
bu arada boyuna zam haberleri yağıyor..
:drunk::drunk:
Dükkan da kimse yok. Bunun anlamı kimse Viob yada hisse long taşımıyor anlamında ise yarın da go go tar tar yapıyoruz.
sn Ayasofya cogunluk parasını doviz varlıklarina kkm ye araca vs ye baglıyor ... kimse bu ortamda parasını riske atmak istemiyor .. dolarbazlı endeks grafigi ortada.. dusus trendinde hala.. alcalan kanali yukari kiramadi.. yalniz alttaki grafik gozume hep bullish gorunuyor... sonucta alttaki grafik TL bazli haziran basi endeks grafigine ciddi benziyor.. ayni hareketi dolar bazli yaparsa tarihe epik dalga olarak gecer... TL grafik ekrana sığmaz .. merakla bekliyoruz pala beyleri cember daraliyor ...
https://i.hizliresim.com/lvhr5il.jpg
buyrunuz sn Şahit
https://i.hizliresim.com/scxqnp1.jpg
buda aylik dolar bazli u-100
https://i.hizliresim.com/fcctrar.jpg
Sel abi senin petkimin dolar bazlı grafikisini atanbilün mü
Haftalık ve aylık olarak