Bu nasil is hergun dusuyor...
Yokmu patronu sahibi
Printable View
Bu nasil is hergun dusuyor...
Yokmu patronu sahibi
119 bin endeks de kağıda bak.
Hayirdir kimse kalmamis
satanlar yine bizim şu kız kardeşler mi?
Gedik iş ziraat. Ilk uc sira. 20 bin 19 bin 10 bin
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aldıkça aşağı basıyor bıraksa üstten de alacak alana diyor ki bak aldıkça zarar ediyorsun alma basarım kafana alanda düştükçe alıma devam ediyor bir tehdit söz konusu alıcı temele dayalı alım yapıyorsa temelde de ileride bir sorun çıkmaz ise tehdit edenin blöfü kendine patlar...
şunları tokatlayacak bir babayiğit çıksa da ortalık şenlense.
Aynen şu çok net ki satacak olan kagidi serbest biraksa 25 lerden satabilecekken israrla dusuruyor. Buralardan alici gelmezki. O yuzden bi oyun var diyip israrla bekliyorum
Bizim tavukları pişirdiler herhalde...[emoji16]
Yatırım tavsiyesi değildir..
Bu düşüşün sonu gelmeyecek gibi, hala bilmediğimiz bir olumsuzluk var belliki.
09,10,2017 de 16.640 görmüş oraya mı değdirecek veledi operasyon lar
SPK ne işe yarar? hiç kullanan oldu mu?
Gunluk takaslar cok degisik
Spekler toplamis
ben arkadaslara perfonmans dusuklugu oldugunu kagitta daha evvelden hatirlattim ona ragmen bilancodan sonra donemsel dusuklukten kaynaklandigini soyleyen arkadaslar olustu burda kagitta ama bu kagidin uzerinde ilk ceyrekteki bilanco beklentisinde soru isareti olusturdu 50 70 daha sonra 70 en son ceyrektede 65 milyon kar aciklasaydi kagit su an 26 27 tl arasina oturan fiyatla islem goruyordu ne yazikki kagidin goruntusu bozuldu ytd
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayni ciro cok asiri dusen kar soru isareti ayni stareji ile birbirlerinin pazarlarini kaptirmamak icin ugrasan tavuk sirketleri o zaman daha buyik sikinti
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede olumsuz bilanço beklentisi vardı, gerçekleşti bitti. Bu seviyelerin dip olması gerekir diye düşünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün bulunduğum ilde carfourda banvit bütün piliçin kilosunun 5.95 tl olduğunu yazmıştım.
Bugün ise A 101 de başka bir marka piliçin kilosu 7 tl idi.
Yani şirketin ucuz fiyat politikasi tüm hızıyla devam ediyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bim 2 ay kadar önce banvitin ürünlerini satıyordu. Şimdi ise A101-şok-bim er piliçin ürünlerini satıyor. neden helal kesim YTD
Düşerken bir sebep çıkarken başka sebep ama illa bir sebep bulacak yurdum insanı banvitinde helal kesim sertifikası var bunlara fazla takılmayın fiyat yeni dip yaparken rsı yeni dip yapmadı mesela firmanın temeli sağlam satıcıların gücüde zayıfladı bunuda teknik veriler destekliyor yarın bigün aert yukarı yapsa kağıt bu sefer burada herkez yeni senarya yazacak yok şundan yok bundan aslında var olan herkezin bildiğini kendine göre yeniden bilinmezi yorumlar gibi yorumlamaktan öte yeni bir şey değil bu sorun şu ki sabırsızız milletçe sakin olun güveniyorsanız düşük fiyat size fırsattır alıma yok şüpheleriniz varsa zaten burda olmamanız gerek.
Şu anda maliyeti yüksek olanların yapacağı en yanlış hareket maliyet düşürmek olur. Tekrar yazıyorum bu fiyatlardan Banvit almak rasyonel olmaz. 27 tl yi tekrar göreceğinin garantisi yok. belki 2 yıl sonra belki 5 yıl sonra.
Sende banvit var mı elinde tutuyormusun ss regrretos her ne b**** ksa
işte piyasa içinden olduğunu söyleyen bir ..... daha ( .... yereleri istediğiniz kelime ile doldurun ancak ben küfür hariç bir kelime ile doldurulmasını tercih ediyorum) . siz kimsiniz ? kendinizi Banvit Yönetimi mi sanıyor sunuz ? ufkunuz ne kadar çapınız ne kadar ? ne demek 2-5 yıl süreleri ? tavuklar fazla gıd gıd ladı da aklınızı mı yitirdiniz ? yoksa kümesler size sözde bildiğiniz borsanın dinamiklerini mi unutturdu ? anladım zımnen hemde GÜÇLÜ sat ile nokta demek istiyorsunuz da bari ineceği seviyeyi de söyleyin ki ( yine garantisi yok yalanı ile ) biz de satıp kurtulalım ... arkadaşlar borsada ki buna uluslarası borsalar da dahil bir hisse veya metanın fiatını etkileyen onlarca parametre var ... bizden bir örnek , uçağı düşürdük ve turist sayısında hala en parlak döneminde değiliz, bilanço bir öyle bir böyle lakin kar zarar intervali çok fazla amma THY gördüğü tepeyi her gün egale ediyor, hem de yüksek işlem hacmi ile ... böyle bir çırpıda yüzlerce misal yazabilirim lakin nafile ... ez cümle ; sevgili arkadaşlar al-sat ve fiat belirten hele ki kendi alım ve satım noktaları ile lotlarını ve portföy değerlerini açıklayan sanallara sakın inanmayın ...
Her gün yavaş yavaş aşağıya veriyor...
Yatırım tavsiyesi değildir..
ben şahsım adıma spk' ya şikayet edeceğim. olumsuz bir şey olmamasına rağmen kağıt neden 3 ayda 10 tl. düşer?
Her kademeden satarlarsa 10 tlye de düşer, en ufak yükselişte kafasına vuruyorlar bir hesap var işte bilinmeyen.
Adamlar her gün en iyi satıcı yahu tam komedi.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
banviti krgyo yu ve krstali spk ya şikayet edecem nasıl ediyoruz?
http://www.spk.gov.tr/Sayfa/Index/4
bu adresten bilgi ve şikayet talebi yapabilirsin.
1. Lisanslama Sınavları ile ilgili
Lisanslama sınavları ile ilgili bilgi almak istiyorsanız lütfen buraya tıklayınız.
2. Borsalarda Manipülasyon ve İçerden Öğrenenlerin Ticaretine ilişkin başvurular
Borsalarda manipülasyon ve içerden öğrenenlerin ticaretine ilişkin başvurularınızı;
Borsa İstanbul 'a
yapabilirsiniz. Lütfen ilgili bağlantılara tıklayınız.
3. Bilgi Edinme Başvurusu
Bilgi Edinme kanunu kapsamında başvurularınız için burayı tıklayın.
4. Şikayet ve İhbar Bildirimi
Şikayet ve İhbar Bildirimlerinizi elektronik ortamda iletmek için buraya tıklayın.
hangisine yazacağız şikayetimizi
iyi haber y....k iş yatırım satmıyor.
Ögleden sonra başlar satmaya. Iş yatirim sadece baskilamak icin satiyor. Demekki şu an baskilama ihtiyaci yok. Zaten acildigi gibi bugunluk dususu olan 40 krş u yapti. Tabiki satmayacagim... ytd
25 maliyetle elimde. 8 bin tl zarardayim merak edene.
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.bimer.gov.tr/?bim=CfDJ8C...PR14gTc908XsAw
spk nın yönlendirmesi ile ben yukarıda ki adresten bimer kanalıyla bu aylardır süre gelen düşüş için bilgi talebinde bulundum. dönüş olursa bilgi veririm dostlar. bence sizde üşenmeyip 2 satır yazıverin. yatırımcı olarak sorunuzu sorun banvitaşa.
Arkadaşlar hisse %200 mü düştü şikayet ediyorsunuz sadece %30 düşmüş.borsada olağan şeyler.
Kendi sektörüm olduğu icin duygusal davrandim.hatayi kabulleniyorum o yüzden rahatim.senin maliyete rahat gelir icin rahat olsun.arada sirada yukari yaparlar ki mucizelerin gerceklestigine insanlar inansin.
Tacirler cuma gunu 19.96 ortalama ile aldiklarini bugun 18.30 lardan veriyor. Kerizmi bunlar. Tabiki degil. Oyun iste