Originally Posted by
LayLow
Hükümetle Koç'un arası düzeldiğini düşünen varsa Koçların Antalya'nın merkezinde, denize 0, kendi arazilerine, Divan grubunun içinde metrekare başına en fazla para harcadıkları, aynı zamanda Vehbi Koç'un da yıkılmadan önce vefat ettiği Divan Talya oteline baksın.
Geçen sene tüm likitide sıkıntısına rağmen 150 milyon dolardan fazla para harcayıp(üstelik 2.1 milyar tl teşviği de var), eski otel yıkılıp, yerine yenisi ve Antalya'nın en değerli otellerinden birini, olabilcek en iyi yere inşaa ettiler. Otel açılışına 2 ay kala arka apartmanda oturanın benim manzaram kapandı diye davası sonucu inşaat mühürlendi ve 6 aydan fazladır 0 yapılan otel açılamadan kapandı. Dosya istinafta ve bir türlü uzlaşılamıyor.
Bu otelin açılamaması hukuk departmanının tarihi başarısızlık öyküsü müdür? Bence evet.
Bu otelin açılamaması cari açık için en aktif kullanmamız gereken tarafın turizm olması gerekirken hükümetin böyle bir davada hızlı aksiyon almaması, hükümetin ve turizm bakanlığının başarısızlık öyküsü müdür? Bence evet
Lafı çok uzattım, uzun lafın kısası bu otelin açılamaması ve davalarda da hızlı aksiyon alınamaması kesinlikle Koç Grubunun ve hükümetin hala yıldızlarının barışmamasının en açık göstergesidir bana göre.