gelir gider hikayesini iyi yönetemedilerse aselsn da bilançoda törpülenme olabilir.
kuşta dönen takas oyunu oradada döndümü ona bakarız bilançosu gelince.
Printable View
gelir gider hikayesini iyi yönetemedilerse aselsn da bilançoda törpülenme olabilir.
kuşta dönen takas oyunu oradada döndümü ona bakarız bilançosu gelince.
THY Personel Maaşları
• Genel müdür 1.820.000 TL
• Genel müdür yardımcısı 1.638.000 TL
• Başkan 910.000 TL
• Başkan yardımcısı 637.000 TL
• Müdür 455.000 TL
• Deneyimli Hostes: 160.000 TL
• Yeni Başlayan Hostes: 100.000 TL
Bırak zararı iyiki batmamış
Dhm çalışan bi akrabamız olmadı yaw:he:
Herkese merhabalar
Gündemimiz
Ülkemizde
Gözaltılar ( Hukuk gaspı)
Depremler ( Horon tepen iller)
Dışarıda
Elektrik kesintisi ( borcunu ödemeyen 😃 Avrupa )
ABD ve kankileri arası uzlaşamamak ( israil-iran-rusya-avrupa)
Sonuç: emektar ( işçi74) gardaşımızın dediği gibi her yer molla dötü kolla 😁
İstanbulda çimento taş toprak kum ocağı şirketlerini halka açsalar en az 10 tavan çeker :oleyo:
nereede çöp şirket var gidip onları halka açtılar, Z kuşağı içinde kaldı, çıkmalarıda çok zor :)
ppf güzel getiri vermeye başladı yine o tarafa kayan çok .
Bozkurt reisim hünkârımı kızdırmayın sabaha kadar buz dolabında beklettim reisi soğusun diye.
ykbnk dün kendi bilançosunu fiyatlamıyor bugun yoncanın bilançosunu mu fiyatlıyor:)
herşeyin içine edilmiş durumda
Euro ile PPF arasında tercih yaparsak Euro daha akıllıca olur dün Arçelik zararın nedeni satışlar değil düşük Euro :)
50 makülü anlık olmalı :ok:
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek:
"Borsa risklidir."
Palanin işler kötü galiba. Dotu başı ayrı oynuyor:oleyo:
The CEO of Lufthansa, Carsten Spohr, earned a total compensation of €6.23 million in 2023. This compensation was comprised of a salary of €1.9 million and additional "other" components, including bonuses, stock options, and other forms of remuneration, totaling €3.7 million. In 2022, his total compensation was €5.1 million
herkes hak ettiği koltukta oturuyorsa sıkıntı yok gibi görünüyor. Fazladan kadro olmayacak hak eden oturacak bu mayışlar düşük bile.
delta airlines ceosu yılda 30 millon dolar cvarı yazıyor nette. lufthansa 6 millon avro ...
bu sahtekar hırsız çoban yatay görünüm altında mal mı pazarlıyor hala..
yabancı her fırsatta kaçacak diyeli 6 ay oldu..ne zamana kadar %20 lerde olan yabancı oranı SIRIFLAYANA KADAR KAÇACAKLAR..laf dönemi cilalama dönemi biteli çok oluyor..
tek çözüm GÜVEN TAZELEMEK..
bunu da istemezler çünkü başına gelecekleri biliyorlar..
o halde ne olacak..BORSA ÇÖKTÜ..
yetmeyecek bakalım neler gelecek başımıza..kimsenin parası da güvende değil..
lafontenden masallara devam bu ülkede 50 milyar dolar nasıl çıktı onu anlatsın 18 ayda topladığın paranın 3/2 si .
küçükler 0.14 getirebiliyor ama gece uyutmaz terra var t2 mi ne ben almam
yalnız yazdığım Bgp çok sağlamdır 5 yıldır al-sat yaptım, gece rahat uyku için ideal
Euro fırsat verirse almak lazım 50 bekliyorum 2 ay içinde ya parlte etkisi ya başka bir cacık hareketi ile :oleyo:
Millet fonlara kayıyor 2-3 ay yaz tatili mayıs sat git hikayesine zaten ortada bir katalizör yok şuanda benim bir seneryom vardı imamoğlu tutuksuz yargılama hikayesi , 2. dalga üzerinden 2 çeyrek altını 2 bilezik nasıl arındı diye insanlara soruluyor ifadeleri alınırken:)
Bugün nasdaq 20,000 e değsin gerisi umrumda değil...
dün depoyu fulledik...
bu şartlarda 2 tane mantıklı yatırım görüyorum..kendim için yani..tavsiye yok öneri yok..
fiziki altın ..fiziki döviz..(evin bodrumuna betona gömerim:oleyo:) banka aracılığı ile altın ve dövize de güvenmiyorum artık..çünkü sistem patladığında param güvende olmayacak..
bankaların akıbeti ya da ekonominin akıbeti belli değil..
Dr. Barış Esen
@barisesen
·
2s
â*•ï¸ İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç: İstanbul artık turistler için de pahalı bir şehir. Lüks turisti kaçırıyoruz.
hükümete yakın birisi söylüyor bunu
duyduğum kadarıyla bankalar 2 kilo altına kadar fiziki altına geçme imkanı vermiyorlar..yani dijital verideki altın 2 kilo üzerindeyse o zaman fiziki altına geçişi talep edebiliyorsunuz..malesef dönem bu..ABARTMIYORUM
Borsa oyun alanı değildir.
Borsa risklidir.:)