İsrai ve siyonist menşeyli ürünlere.!!!
Karşı boykot başlamalı.!!!
COCA COLA .!!!
Pepsi.!!!
Ariel.!!!
Sokaklara dökme.!!
Eylemini başlatıyorum.!!
Vatana millete hayırlı olması.!!!
Temennimizdir.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Printable View
İsrai ve siyonist menşeyli ürünlere.!!!
Karşı boykot başlamalı.!!!
COCA COLA .!!!
Pepsi.!!!
Ariel.!!!
Sokaklara dökme.!!
Eylemini başlatıyorum.!!
Vatana millete hayırlı olması.!!!
Temennimizdir.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Ccolama dokunma diger herseye boykot yapabilirsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rusya zamanında neden bunlara s400 leri vermemişki..Rusya akıllanmıştır ama..bundan sonra sonuna kadar destekler komşularını
sosyal medyada sık sık görüyorum..cola içmeyin garpuz yiyin diyor vatandaş..
hulbuki karpuz çekirdeklerin de çoğu İsrail..bakıyoruz salatalık kabak biber patlıcan mısır ne istesen hepsinin hibritini yapmışlar..verimi yüksek demek yani çalışılmış tohum..çifti bayılıyor alırken dörtköşe..
Buraya birkac milyar sicak parayi soksunlar en onde dag altindaki silahlari bulmak icin dagi kemirecek epey kisi bulursun. Ekonomi herseydir mottosuna sahip birileri ile olmaz, din ile hic olmaz ve benden sonrasi tufan diyen kafa ile de olmaz. İrak isgali at pazarliklarini unutmadik.
Türkiyeye sıra gelmez..arada Irak olmasaydı İran a da savaş açamazdı bu korkaklar..sadece uçaktan bomba atar kaçarlar..başka bokları yok..İran ile İsrail sınır komşusu olsaydı İran ağzına otururdu İsrailin..
Doğru söylüyorsun.!!!
Yahudi Cesaret Ödülüm var.!!!
Her babayiğide vermez.!!!
Bu siyonistler.!!!
https://pbs.twimg.com/media/Ef9EEGzW...png&name=small
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
bizi test etmeye kalkışmasın söyleminin altında çok şeyler var gibi..
1. Ekrem İmamoğlu davasının unutturulması- tepkiyi azaltma olabilir..( savaş ortamı vs var destek verin bana gibi )
2. üslerin savunma merkezlerinin kullandırılması olabilir..
3. saldırı olabilir..( gelecekte olabilir ama şuan çok zor)
dün şiddetli kınadık bugun kimse bizi test e4tmesin o kadar:)
İran, nükleer silahı ya Çin ile ya da Rusya ile ortaklaşa yapacaktı..
biz de öyle..yoksa yalnız yakalıyorlar böyle..Rusya çalışmaların içinde olsaydı İsrail havlayabilir miydi..belki havlardı emme kulubesinden havlardı..
:) yine 3 milyardan fazla satış yapıp diğer taraftan karşılamış en sevdikleri şey yaparlar ederler hırsız ararlar
BAL gibi Olur.!!!
Hacı Şakir sabununu ile birlikte olsun.!!!
Zemin kayganlaşsın.!!!
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...abD1mR-8cptQ&s
Evet Siyonistlerin malıdır.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Bofa hala mal satıyoru
Bozkurtdayu ile ayasofya dayu
Sizmi virmanlıyonuz la malı ?
Bu kadar mal, sizden başka kimsede bulunmaz daniel amokaçi 😁
İran, İsrail saldırılarının hedefi olan Subaşı radar sitemini yeniden devreye aldığını duyurdu
İsrail'in İran'a yönelik saldırısının ilk anlarında hedef alındığı açıklanan Hemedan'daki Subaşı radar siteminin yeniden gözetleme faaliyetlerine başladığı bildirildi.
İran devlet televizyonu konuya ilişkin haberinde, Subaşı radar sisteminin yeniden devreye alındığını aktardı.
Haberde, "bölgedeki düşman hedeflerin tespiti, teşhisi ve durdurulması alanında savunma kabiliyetlerinin artırılması amacıyla yeniden devreye alınan radar siteminin yeni olduğu ve hava savunma alanında güncel teknik kabiliyetleri bulunduğu" ifade edildi.
İran'ın önemli radar sistemlerinden Subaşı'nın yeniden faaliyete geçmesiyle, bölgedeki taramanın daha yüksek doğruluk ve istikrarla devam edeceği, bununla da hava gözetleme alanında operasyonel hazırlık düzeyinin artacağı kaydedildi.
- â İsrail'in İran'a şiddetli saldırılarıyla başlayan çatışma
İsrail, 13 Haziran'da İran'ın çeşitli kentlerindeki nükleer tesisler başta olmak üzere ordunun üst komuta kademesini de hedef alan geniş çaplı saldırılar düzenledi.
İran'da Genelkurmay Başkanı, Devrim Muhafızları Genel Komutanı ve bazı üst düzey komutanlar ile 9 nükleer bilim insanı saldırılarda hayatını kaybederken, toplam sivil can kaybı da 224 olarak açıklandı.
İran ordusunun İsrail'e balistik füzelerle yaptığı misillemede ise 24 kişinin öldüğü, 500'den fazla kişinin yaralandığı aktarıldı.
Türkiye başta olmak üzere çok sayıda ülke İsrail'i kınadı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
https://www.ensonhaber.com/dunya/was...siz-son-12-gun
10,299 ortalama ile 27 adet Şort kontrat açtık.......................
Cin den iran a devamli kargo ucaklari indiriyor. Yeni silah sitemleri denenmeye baslaniyordur. İkinci ukrayna Rusya olayina donebilir. Abd fazla basilan paralari yakacak yol ariyordur. Bu borç yükü ile zor. Parabole donuyor. Onlar da Rusya yi dolardan kaybettik iran i baglama derdinde olabilir. Yoksa dolar gummmm…
yine çimentolara baktım biraz burunları aşağı bükülmüş emme olurmu olur..bunlar bu seferde İranı yeniden inşa edicik derlerse..
Karaduman bak zikir sahibiyim ama fikrim yok:) ayni sen. On saniyede bir ayni ÅŸeyleri yazabilirim.
AKP'nin bursa destekçilerden ve parlak isimlerinden
Konkordato ilan eden ATIŞ YApının piyasada 4 milyar vadeli çeki varmış..
2 gün önce 22 adet çekinin yazıldığı söylenmişti.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...gZnoA&usqp=CAU
https://m.youtube.com/watch?v=XLEHXi9FpU8
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Papaz elbisesi giyince yahudiler cesaret madalyasi vermez. Mantiksiz. Bop esbaskani daha mantikli olabilir.
Abi kamuoyunu yanlış bilgilendirmeyelim lütfen.
O eskidendi,baktım uyuz eşek hiç gitmiyii gün yüzü göremedik, ee bizimde yaş baş ilerledi bi gamyon petkmi bizim mahduma virmanladım. Mertabim gibi sende ısıtıp ısıtıp temcit pilavı gibi önüme koyup duruyunuz, tamam bi eşeklik ettik ama ne biliyim uyuz eşek olduunu
Neyise
Konuyu fazla uzatmadan
Şuan bende bi gamyon kchol var
Kamuoyunu doğru bilgilendirelim
CCOLA teknik bist 100 den bile daha olumsuz görünüyor. Biri 9600 üzerinde diğeri 53,5 üzeri kapanışlarda anca kendine gelir.
dayucum sen tepkiye oynayacan da bu şirketi halka arzından beri diğerlerine göre kıyasladığında hakkaten uyuz ..
düşüklüğü ucuzluğundan deel yani uyuzluğundan..:oleyo:
yosam desteğine gelmiş..ucuz dersek hee ucuz..emme uyuz faktörünü devreye sokmadık bu seferde..bu çift faktörlü kaat..
mandrasütü arkadaşım..ne dedim..aklının ermediği herşeye atlama..
adam zamanında demiş ben Papaz elbisesi bile giyerin diye..
bunun altındaki nedenleri yazsak olmaz burda..
ama kısaca şunu yazarım;
Türkiye süpergüçlere henüz kafa tutacak konumda ya da zamanda değil..
zamanı var..
ne demişler;
ERKEN KALKAN KIRLANGIÇ YEM BULUR, ERKEN KALKAN SOLUCAN YEM OLUR..
ben bunları savunmuyorum..ama akla boku karıştırmam..aşırı gerçekçiyim bu yüzden sevilmiyoruz..takımcı olmam..takım tutmam..
Türkiyenin nükleer silahı yok..caydırıcı güç mü..evet askeri alanda çok güçlü..
ama yeterli değil..bize sadece zaman lazım..o zamana kadar da doğru strateji lazım..
palazlanana kadar büle..
o zamana kadar denge içerisinden çıkmayacaz..