90k koymus 1.5 ye..bariyerler yikilmak icindir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Printable View
90k koymus 1.5 ye..bariyerler yikilmak icindir
Çok açık ve net bişey var bu hissede gerçekten oyuncu varsa ki bana göre yok varsa da aptalın teki hisse yönetemiyor adam... Buradan mal almayı düşünmek tam bir aptallık ytd
Oyuncu açısından burda millet dökülmez biraz galibi takip etmesi gerek...
Oyuncu kesin var 1.50 deki malda onun.
Onun 1.50 deki malını şez kaza biri alırsa bu o malı almak için hisseyi 1.20 de 5 yıl süründürür... Elimde fazla olmasa onu Bi şoka uğratırım ama 100 bin yeter buna
Bosuna kasiyor 1.5 de..bilanco donemi geliyor
Bilanço dönemi geldi ama endeksin de düzeltme zamanı geldi.Bu ******** her bilanço döneminde yaptığı adiliği yine yapacağa benziyor.İnşallah bu sefer bizi yanıltır.
Genel teamule gore tahtacinin mali alinmaz. Eger alan olursa ondan daha ucuza almak icin tam saha pres yapar. Pasiften mal beklemek daha mantikli. Bu gidisati iyi bilanco disinda birsey degistirmez. Biri 1.50 malini aldi, biraz daha mal koydu, onu da aldi. Daha mal koymaz bekler. Guclumu ne yapacak diye cozmeye calisir. Sonra gucsuz gorurse ezer. Guclu parali biriyse patron abisine soyler. Bas derse basar kafasina mali, cok parali adamsa hala ver mali diyorsa abisi sen misin alan al sana bedelli sermaye artirimi vs. der. Balik bastan kokar ip patronda, patrondan icazet almadan olmaz. Iyi bilancoda hisse tarayanlar fk hesabi yapan temelci vs. Genel bir talep getirir kagida o zaman zaten belli bir fiyatta her zaman alici bulur eger kar faaliyetten geliryorsa ve donemsel gecici bir kar degilse. Genel piyasa isleyisi bence boyle. Ytd.
Guzel kapanis[emoji106]
Kedi olali ilk faresini tuttu. Aslan parcasi olacak mi bakalim.
Olacak olacak merak etmeyin..ucuz buyukler azaldi..sira kucuklerde
Gidişat gayet olumlu yazıarımı okursanız düşündüğüm şeyler oluyor 1.46 altı saçmalıktı şimdi dirençde kırıldı 1.50 nin altı zor alttan maliyeti olanların çoğu temizlendi yeni maliyetler 1.50 üstü olmaya bşladı bilançonun gelmesine yaklaşık 5 6 iş günü kaldı bence roket hareketi hazır gibi 170 in üstüne atması çok zaman almaz eğer bilançoda hesaplarımla doğru orantılı gelirse 2 üstünü görürüz az sabır artık ok yaydan çıktı saygılar
Bilanco son tarih 11.03.2019
Bence daha mal ve guc topluyor ama hacmin artması en guzel tarafi.
Sanırım ben bu hisseyi çözmüşüm
1.5 yi kirinca rahatladi onu acildi
Hareket kalıcımı değil mi birkaç güne belli olur bugünkü harekete hacim az
1.7 in ustune atarsa kalici olur..bugun denedi ama hacim yetmedi
Hic bir yerde kalici olmaz bu hisse,geçirici bu ,
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.79 kanal direncini test etti. Güçlü bir direnç burası zaten dönüşü de sert oldu.
Yarın yada birkaç gün içinde burayı tekrar test edebilir. Kırarsa 2.15 ler hedef olur kıramazsa geri çekilir ve bir süre dinlenir.
Nacizhane şahsi teknik yorumum böyle. Yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen yıl bu zamanlar 2.50 ler konuşuluyor idi. Artık ciro 200 milyonlara ulaşmışken, özkaynaklar zirve yapmışken, borçlar yıl bazında azalırken.. sadece otel 100 milyondan fazla eder iken.. gelecek 2018 kâr rakamı 20 milyon beklenirken.. şirket ederi 80 milyon çok düşük kalıyor. BLCYT bir türlü kendini ıspat edemedi. Bu yıl o yıl olmalı.. işlem hacmi artarak 20 gün süresi var. Tarihi zirveler görülür inşaallah...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hızlı bir şekilde, kimseye mal aldırmadan 1.79 u kırması lazım.. üstteki mallar kendilerinindir.. birden çizerler.. son tur.. bilançosu en iyi değerlendirilecek hisselerden birisi... :)
Bu kağıt bana hiç yaramadı. Hep düşük değerlendiği için tutmaya devam ettim. Tuttukça da dayak yedim.
Umarım Talebe kardeşim ile birlikte tüm yatırımcılar bol bol kazanırlar.
Hisse teknik olarak henüz yükselişe yeni başlıyorum diyor.
Temel olarak da mükemmel denebilecek bir seviyede.
Umarım bu sefer de yamuk yapmaz.
1.71 ve 1.76 arasında elimdekileri verdim. Benden alanda kazansın. Bu hisseden kadar yeter bana.
Dün de dediğim gibi 1.78 i kırarsa çok güzel olur. Eğer kıramaz da desteklere çekilirse yine alım düşünürüm. Bu sıkıntılı bölgede biraz oyalanır diye düşünüp biraz kenara çekildim bakalım beni şaşırtacak mı yoksa yine fırsat mı verecek göreceğiz.
Kalanlara bol kazançlar dilerim.
Ytd
Tşk ederim bilici tüm tahminlerim gerçekleşti 1 70 ortalama ile tüm hisselerimi verdim 1.70 üstü benim için inandırıcı değil tekrar alış olarak 1.52 hedefini beklemeye aldım herkese kazançlar dilerim saygılar 1.52 ye kadar aranızdan ayrılıyorum
Ben riske girdim 100 binden 1 lot bile vermedim bakalım geçen yıl 2.20 üzeri satmıştı yarısını..
Burada da golden cross yaklasiyor..bir kac gune gerceklesir
Kara kış geride kaldı önümüz bahar inşallah. Biz buradayız.
2 leri görsekte satsakmı yavaş yavaş...
beklemekten gıda geldi...
Dün 1820 kapatan ,iki, üç gündür endekse rağmen diri duran , iyi bilanço bekleyen , yatırım kararı alan ve defter değeri 2.400 TL olan hisseyi 1.700 TL’ye kadar vermek oldukça ilginç. Kimse hisse almasın istiyorlar herhalde.
9 aylık karı 13.5 milyon olan ve 12 aylıkta sadece 5.5 milyon kurdan kar yazacak , Adana’nın göbeğinde 5 yıldızlı oteli, fabrikaları, arsaları olan şirketi bu hale getirenler utanmalı. Adana’nın gururu olacaklarına geldikleri nokta bu.
2017 yılı sonuna kadar 3.5 milyon lotubda yaklaşık 1.300 TL’den geri almışlar. Halka açıklık da düşmüş. Bağladıkları para dolar bazında tükenmiş.
Bu yıl yarısını özkaynakla yapacağı 15 milyon USD’lik yeni iplik yatırımı kadar piyasa değeri yok.
Şahsi düşüncem olup yatırım, al/sat tavsiyesi değildir.
Söylediğim gibi iş bitti üstüne birazdaha yapıp alıcı çekip malı boşalttılar 1.52 hedef fiyat beklentim geçerli 1 2 hafta içinde gelir diye düşünüyorum eğer bu bir bilanço kokusu olsaydı biraz daha beklerlerdi muhtemelen bilanço gelmeden boşaltmaları bilanço ile ilgili soru işaretleri yarattı bende neyse her şekilde 1. 50 den alırım saygılar
Sen temennilerini yazdın galiba kardeş, kağıdın yaptığı hareket bu işin doğasında var bizim topraklarda kar realizasyonu derler buna satıyosan sat, tutuyosan tut, insanları yönlendirmeye kalkma.
Son yükselişte alttan mal alan kurumlardan gedik yatırım da aldıklarını sattı. Bugün olan bitene çok takılmıyorum dipten harekete başlayan birçok hissede bu oluyor. Yarın inşallah tekrar yoluna devam eder.
Yatırım , al/sat tavsiyesi değildir.
1-Bu yilki onceki donemlere bakarsak şirket ceyrek bazda yaklasik 20 milyon faaliyet kari elde ediyor.
2. Kur farki gelirini (bazilari 5-6 milyon bekliyor) ben 12 milyon civari bekliyorum. Finansallardaki dolar ve euro borcunu haziran eylul ve aralik aylari icin kur kapanislarina gore karsilastirdim. Eylul ayindaki kurlara gore finansal giderler paralel bir sekilde artmis. Bu donem icin kur farkindan ayni yonde 12 milyon civari iyilesme bekliyorum.
3. 32A yani tesvik ile alinan makina icin urettigi gelirden elde edilen gelirin makina maliyetine gelene kadar vergiden muaf olma gibi bir durum var. (Son bilancodaki vergi geliri burdan geliyor diye tahmin ediyorum ama tesvik detaylari ve isleyisini tam net bilmiyorum. Arastiran bilen biri detaylarini anlatirsa daha cok bilgi sahibi oluruz)
Bunun sonucunda sahsi tahminimde
Yaklasik 20 faaliyet kari+12 yaklasik kur farki geliri=32 milyon
32A vergiyi + da getirebilir. Yine tahminim vergi ciksada 30 milyon donem kari gelebilir. Bunun 3/2 si yaklasik 20 milyon eder. Son ceyrek karina eklersek 33 yapar. Asagi yuvarlayalim 30 yapar.
20 milyon olan bu donemsel faaliyet kari ceyrek bazda NŞA'da (kurlar stabil ve isler bu trendde giderse)10 milyon kar getiri. Yilda toplam 40 milyon kar demektir. 45 milyon sermayeli sirket icin 40 milyon kar fena bir rakam degil. Ederini kendiniz hesaplayin lutfen.
Tamamen bilanco analizi ile buldugum kendi rakamlarimdir. Siz farkli rakamlar bulabilirsiniz. Bunlar sadece benim ongorulerim. Sonucta herseyin egrisi dogrusu bilancoda cikacaktir. Herkes kendi analiziyle yatirim yapsin.
Kesinlikle yatirim tavsiyesi olamaz.
Geçen yıl 15 milyonluk bilançoya 1.74 ile girip, bilanco sonrası 1.80-1.84 lerde iki üç gün oyalandıktan sonra 2.40 lara gitmişti, bakalım min. 25 milyonluk bilanço ile neler yapıcak, 1 hafta kaldı dikkatle izliyoruz
Bilanco son gonderim tarihi 11.03.2019 yaklasik 1 ay daha zaman var ama ne zaman gonderirler bilmem.
Vergi Dairesi Geçiçi Vergi Beyannamesi 15 Şubat ve bilanço hakkında bilgi verir.
Son yükselişte yüksek miktrada mal alan şeker, ak,marbaş kaldı.
Gün içi yukarı haraketler olsa da cansız bir kapanış oldu.
Haftaya cumaya kadar vergi dairesi geçici bilançoyu görürüz.
Sayın zincirsizin de tespit ettiği üzere bende iyi bilanço bekliyorum.
Yatırım, al/sat tavsiyesi değildir.
2018/4 gecici vergiyi kap'a bildirirler mi ya da bildirim zorunluluklari var mi emin degilim. Bazi sirketler bildirirken bazilari bildirmiyor. Bildirirlerse fikir verecegi kesin ama kap'a bildirilen mali tablolar UFRS/TFRS standartlarina gore bildirildiginden (gecici VUK'a gore) gelir tablosundaki kar rakaminda farkliliklar olabiliyor. Bu detayida atlamamak gerekir. Sonucta bizim icin onemli olan bagimsiz denetimden gecmis finansal tablolar.
Kap'a baktim gecen sene geciciyi bildirmemisler. Finansallari da 12.02.2018 de gondermisler. Onumuzdeki hafta finansallar gelebilir. Bakalim kutudan ne cikacak. Hayirlisi diyelim.