Ben şov yapmıyorum elimde var diyorum istediğimi yazarım diyorum. Sende var mı diyorum. Sen ne diyorsun....
Printable View
Ben şov yapmıyorum elimde var diyorum istediğimi yazarım diyorum. Sende var mı diyorum. Sen ne diyorsun....
İstersen 2012den beri hesap hareketlerini de yollayayım.
Ben bu saptama yaptım o mesajda sen bana şov yapıyorsun diyorsun. Ben bu paçavraya 8 senemi vermişim. Altın doviz bazında param çöp olmuş. Sen dövdün bahsediyorsun. Ben elimdekilerin üzerini çizdim diyorum. Ben ve benim gibi enayilerden bu saatten sonra alamazsınız diyorum. Artık kağıdı yükseltmeyi gerekiyor diyorum. Sen şov diyorsun. Güzel. Senin elinde varmı.
Sen kim oluyorsun kardeşim bana yazıklar olsun diyorsun. Nereden buluyorsun cüreti. Ayıp. Yine de cevap vereyim 2012 den beri dedik ya 2012 de değil. Parça parça. Tek seferde o kadar mal alacak durumum yok ki. Totalde yüzde otuz falan ediyo zarar. Bu arada üslubun berbat. Tekrar ayıp. ..
çek ver
çek ve
nereye kadar emenuke..
2011 de gördüğü zirveyi bile göremedi daha
ve bu durumdaki ender hisselerden.
tabi bu bende ki grafiğin gördüğü tarihler içinde bu
belki daha önceside vardır.
dolar bazında tarihi zirvesi
bugünkü kurdan yani 6.07 den 270 tl dir.
görürmü bilinmez
yıllardır kan kusturuyorlar.
aslında çok güzel dipden çıkış formasyonu oluşuyor..
eğer bu formasyon oluşursa
bugünkü kur ile ilk hedefi net 100 tl olur.
ama bunun için önce 51.60 tl hedefi net geçilmeli..
tabi bunlar bence yorumlardır.ve aylık grafiklere göredir.
Alakasız bir soru ama. Neden durup duruken şirketteki bağımsız üye yönetim kurulu başkanı oldu. Yanlış bilmiyorsam bu bu şirket tamamen İtalyan. Neden yönetim kurulu başkanlığını bıraktı bu İtalyan patron.
Ulan öyle güzel grafiğin varki
hiç etmek için fırsat kolluyor gibisin..
Bu sene de ŞUBAT ayını eksi kapattı.:thumbdown: Oldu 7 sene. Mevsimsellik devam ediyor.
3 Şubat açılış : 48.10
28 Şubat kapanış : 36.88
Fark % : -19,17:rtfm:
https://i.hizliresim.com/jCX1rJ.png
https://www.tradingview.com/x/usEZnYxV/
HAFTALIK/DOLAR
2009 YILINDAKİ FİYATLARA GERİ GELDİK
DİŞİNİ BİRAZDAHA SIKARSA DOLAR BAZLI TARİHİ DÜŞÜK SEVİYELERİ GÖRECEĞİZ.
HA GAYRET
Bence bu şirketin hissesinin bistte yeri olmamalı kar etmez, temettü vermez, yıllardır aynı fiyatta hissesine sahip cikmaz
şirketin sahibi italyan koronaya yakalandımı para da fayda etmiyor
debelen bakalımş 15 senedir insanların kanını içine akıttınız ********ler...…………………..
Şimdilik çok ıssız yakında ky doluşur inşallah
Yanlış ata oynamış olmayasın sayın gardiyan..sektöredki daralmanın yada genişlemenin çimbetona faydası yok.sadece sermaye yapısı düşük olduğu için yıllardır bu hisse taşınırmı?Örnek batıcım içindeki yapı Elektirik üretim Liman ve söke çimento bir holding görüntüsü verirken vede hem liman hem Söke satışı gündemde iken sizce orada olmak daha mantıklı degil mi? 25 senedir borsada oldugunuzu söylüyorsunuz size çimbeton ne kazandırdı 1 TL temettü aldınızmı?
evet yine hüsran genel kurul yapıldı zarardan dolayı kar payı yok kar etse yine yok .sermeye yerlerde 20 yıldır borsada yatırımcı magdur borsa da spk ne işe yarıyor acaba boşuna oturmasınlar orda yıllarca fetocular sahip çıktı şimdi bir sey demiyorum artık şimdide pandemi var derler zaten bu yıl ölü yıl
Yıllardır zarar etmeyi nasıl başarıyorlar[emoji850]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
stokladık, sisli hava da sabırla bekliyoruz.
ufaktan ufakdan yol almaya başladı.
Kaç yıl oldu bilmiyorum ama kendime şöyle bir söz vermiştim.
Cmbtn tavan olduğunu görene kadar cmbtn topigine yazı yazmayacagim diye.
Bugün tavan olduğunu gördüm 1-2 dakikalığına.
Kendime verdiğim cezam bitti.
Kaç yıl oldu bilmiyorum. Ama 3 yıla yakındır tavan çizmemişti.
Gerçi %10 sınırı olmasa herhalde uzun yıllar daha yazı yazamayacaktım buraya.
Kapanışı tavan çizerek kapatirmi bilmem.
Umarım kazanırsınız.
Bistin son 10 yılında kazandirmamis ender kağıdı.
Info menkul tahtada. Bugüne kadar kimseye faydasina olmadi.
Nasip...
boşuna demedik mi kurt sisli havayı sever. :)
bayram degil ,seyran degil eniştem beni niye öptü? malatyada ki tesis beton mu yetiştiremiyor yoksa:)
Bakalım ne kadar ilerleyecek ama 28 den beri alıp alıp aşağı saldılar bugün ters bir hareket yaptılar ama tavandaki alış satış sayıları dehşeti
CMBTN 'nün malatyada tesisi yok bilginiz olsun.
Ayrıca cmbtn yıllar sonra ilk tavanını yaptı fakat ortalıkta hiç bir yorum yok. Sanki hisseyle geçmişi olmayan birisi bodoslama tahtaya daldı. Taş kafadan desdur da aldılarsa sorun yok almadılarsa savaşı seyrederiz. Zaten kimsede hisse kalmadı. Geri gelirse ben buralardayim.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın eski dostlara selamlar. özelime yazarsanız ocak ayında aldığım bir duyumu paylaşacağım sizinle.
çimentaş ve çimbetondaki bu hareketin peşinden şirketler hakkında bir haber gelmesini bekleyebiliriz. ümit ediyorum müsbet bir haber gelir.
Merhaba beyefendi, umarım güzei bir duyumdur bilmek isterim
tavanda kaç lot alıcı var acaba ? gören var mı?
115 bin lot.
https://i.resimyukle.xyz/7WQANT.png
Özel mesaj göndermedim akhunbey, ricaetsem siz gönderebilirmisiniz