konya ile çimentolar kuyruga girdi , yada i.t gidiyor..?
Printable View
Adamın kulaklarını öyle bir çınlattınız ki, ölüyü dirilttiniz galiba .........[emoji3]
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
4,5 dan zor aldım, fiyat iyileştirmesi yaparak 4,54 e kadar aldm. sonradan 4,4 a çektin.
e ne yapalım. ....4,72 haydi bakalım, buda sana kpk olsun.
konya gider de (+% 16) bursa gitmez mi, züccaciye dükkanına giren fil gibi senin tahtana da bir fil girer inşallah. İ.T. girse faydası olmaz. koca tahtayı çerçi dükkanına çevirmiş zaten.
ytd.
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
gate
eskiden çepento dedin mi borsayı sürüklerdi.
patronlar nalıncı keseri gibi hep kendine yontuyor. (inşallah kendileri de keserden nasibini alırlar...)
patronlar çapsızlaştıkça (kurumsallıktan uzaklaştıkça) ky bedduacı oluyor herhalde.
ytd.
Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı. ‘Türkiye İMSAD Şubat
2019 Sektör Raporu’nda inşaat malzemeleri sanayi üretiminin, yılın ikinci yarısında başlayan gerileme ile birlikte 2018 yılını, 2017 yılına göre sadece yüzde 2 küçülme ile kapattığı belirtildi. Geçen yıla göre üretimin 23 alt sektörden sadece 8’sinde arttığı, 15 alt sektörde ise düştüğü ifade edilen raporda, 2018 yılında en yüksek üretim artışının kireç ve alçı, seramik kaplama malzemeleri, iklimlendirme donanımları, kilit ve menteşeler, beton ürünleri, işlenmiş taşlar, çimento ve merkezi ısıtma radyatörlerinde gerçekleştiği vurgulandı.
Şaka maka 2 gündür temiz hareket ediyor.
5.7x ler üzerinde kalıcı olursa harika olur....
Oyak bir haftadır mal alıyor. Muhtemelen emeklilik fonlarına o aldıkça minik minik bir seyler oluyor. Bakalım 5300 ustune atabilecekmi?
Şık bir kapanış. OYAK yine belirgin alıcı. BUCİM sahipleri olarak serinkanlı davranmaya alıstığımız için sudur budur demeye gerek yok. Kağıt ucuz, iştirakler guzel son zamanlarda kentsel dönüşümün cok fazla muhabbeti var.
SONUÇ ufak ufak git sağlam git. Tahta yapıcı serefsizde spk sereflimi konya çim. Bir tavan yaptı sabah tahtasını bile kapadılar. Hiç demiyorlar senelerdir dusurken neden dustu yatay kaldı demedik cıkarken neyi soruyoruz. Velhasılı kelam alem nonoş dolmuş:)))
Kapanış mükemmel,
2 günlük bu hareketin yüksek hacimli olması çok daha mükemmel
Hep derim:
(Düşerken de, çıkarken de)
Herşey YALAN, hacim GERÇEK.....
Bakalım devamı gelecek mi?
Bu tip tahtalarda hacim işi yalan. Hep fiktif işlem. Alabildilerse 10 20 bin ancak almışlardır. Burdan hangi fon? Hangi aklı selim? Hangi paraya sıkışmamış adam satarki? Kimse eeee ozaman hacim sadece tekniği süslemek için yapılmış ayrıntıdan ibaret (en azından bu tur kağıtlarda) aslında içimden geçen Kİ ben asla hayal kurmadım bu tür işlerde kurmamda lakin hazır temettü vermez iken bir bedelsizin ayak sesleri olma ihtimali varmıdır? Nihayetinde epeydir biriken karlar kenarda boşa yatıyor.
Fikirdir saygı duyuyorum, ancak aynı fikirde değilim.
4 mart tarihindeki %5.16 lık yükseliş, 27 Nisan 2017 tarihinden beriki en yüksek hacimle gerçekleşti bu görmezden gelinemez, ve o gün fiyat 4,89 a kadar gitti. Dün de tam 4.89 kapandı.
Tabii rüştünü ispatlaması için daha çok çok erken
Haftaya 4.3x ları gösterir mi, gösterir bu. Rahatım, kendi portföyümden ayrı, küçük oğlumun üniversite birikimi için onun adına topluyorum.
bakalım bugün nasıl kapatacak ..?
Güzel güzel.
Göstergeleri şişirmeden böyle gitsin daha iyi.
4.7X üzerinde kapanış yapmış işte, benim için olumlu görüntüyü devam ettirmiş olur, detayda kaybolmaya gerek yok.
Ama tatmin olmuş değilim şahsen devamı için.
Bucim topiğinde şöyle olur, buraya gelir dememek lazım.
8-10 senedir elinde hisse tutan ve ederine gelmediğini gören kişilere küfür gibi gelir.
Haklı olarak kizarlar.
Bu hissede pozisyon ve maliyet olarak en rahat olanlardan biriyim yazdıklarına ben zor tahammül ediyorum diğerleri ne düşünür bence senin buna aklın biraz çalışıyor olsa şu yukarıda yazdıklarını yazmazsın.
Birileri gücümüz var diye olmayacak işlere imza atıyor sizde buna teknik analiz mi yapıyorsunuz.Bak bakalım kaç kez boğa tuzağının derslik uygulaması olmuş grafikte.Bilmeyip gelip pozisyon alanın başına ne işler gelmiş.
Ha bende sonuna kadar teknik analize inanan biriyim yazdıklarımı da yanlış anlama ama senin burada buna kalkışman müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkışmak gibi.
Adam kalkıp Almanyaya fabrika gezmeye gitmiş 2 sene olmuş kelime etmemiş.Bu şirkette yapılanların teknik analizi falan olmaz.
Acaba birilerinin bu hissenin tahtasında yapay piyasa oluşturulduğunu görmesi için daha ne olması lazım.Yatırımcının birinin çıkıp kendini SPk nın önünde yakması mı lazım.
Git işine terbiyesiz herif.
Milletin akıl bakiyesini sen mi tutuyorsun?
Ne görüyorsam, uygun gördüğüm şekilde forum ortamında ister paylaşırım, ister kendime saklarım,
Sana mı soracağım..?
Maliyet olarak en rahatmış da, zor tahammül ediyormuş da....
Bu hissenin yuvarlak hesap 10 yıllık dibi zaten 4 tl civarı, yani şimdiki seviyelerine çok uzak değil. Bu seviyelerin altında maliyetlenmeyi mi başardın ?.
Yazdığıma zor tahammül ediyormuş muş.......
Bak baka bak, şunun çalımına bak, hem aslında bana koymaz havasında hem de diğerleri için endişeli.
Senin alçak gönüllülüğünü severim.
Aslında teknik analize de inanırmış,
İnanmanın yanında azıcık da anlasan yazdığımın anlamını da kavrardın.
Hedef fiyat mı vermişim?
Oraya gider, buradan döner mi demişim?
Cehaletinin ve beceriksizliğinin faturasını bende arama.
İşine geliyorsa al, gelmiyorsa sat; bana ne.....
4.7X li seviyelerin üzerinde kaldıkça olumlu düşeneceğimi ve hacimi çok önemsediğimi belirtiyorum NOKTA.
Buna karşıt bir argümanın varsa yaz, biz de aydınlanalım.
Yoksa da kapat çeneni,
Takip et,
Öğren.
Terbiyesizliğin kralını burada yapan sensin.Başka söz de seninle diyalog da gereksiz.Yakında seninde ne olduğun çıkar ortaya bak geriye dönük örnekleri var topicte.
arkadaşlar marj alanında ucuzluk herkese yeter
o kadar dert etmeyin
konyayı yıllarca 5-12 yatırdı 65 den verdiydi kurt İsmail
sonra 350 gördü o ayrı
şimdi sağlığı geri geleceğini bilse tüm servetini verir ders alın
mal alırken tahtayı yapanın sağlığından çalıyorsunuz bunu unutmayın
güzel yanı onunda bir sabrı ve sınırı var orda malda olmak gerekiyor kazanabilmek için.
Nereden kapanır, hangi fiyata gider inanın hiçbir fikrim yok,
hem de hiç.
Sadece oluşan duruma göre pozisyon almaya gayret ediyorum.
Aksi falcılık olurdu, beklentim ve hayalim var o ayrı...
1-2 gündür yazdım diye beni profesyonel sandınız galiba, ama değilim :wave:
Bol kazançlar dilerim.
hocam haddini aşan zıddına dönüşür öyle bir gaye amacımız yok
bekleyen çorbayı içer içmesinide bunu herkes görür görmez bilemeyiz
ama bunlar hangi yolla zengin olduğunu unutmuş belli ki
adam yedisinde ne ise yetmişinde de odur boşuna dememişler
bunların elinde malı aldın mı değere biner oda benim senin almanla olmuyor
kurumsal olmadıça elindeki para etmiyor
kurumsal olsan yabancı gelip alır zaten cart diye.
bunların bu hırsı olmasa sen nerden bulacan bu piyasa değerinde buçim birde bu yönden bakmak lazim.
borsada belli mokokoya bağlamış gidiyoruz.
devamm
birde şu maaş takımı çok bimiş üstadlar var
gyo sektörü bitik
çimento sektörü bitik
ondan bunlar yerlerde sürünüyor dedikçe benim alım iştahım nedense daha çok almak istiyor.
Aç gözlülüğün anlamı yok :p bu fiyatlardan biraz zor alırsın :notr: sadece malı kaptırırsın :kahkah: dünün acısı böyle çıkmaz. :party:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Sen işini bilirsin.Zaten şu bir önceki yazın yok mu.İşte speklerin korkulu rüyası işte öyle olanlar.
Şimdi Arkadaş yazıyor burada teoride mükemmel 4,70 destek.10 tane 5 bin lot elinde mal olan adam var.Hangi biri yapabilir bunu?Bu piyasalarda bir yerde yazılan bir genellemenin her yere yazılması kadar yanlış olan hiçbir şey yok.Bazı kurallar her yerde uygulanabilir değildir.O kurallar derin piyasalarda işler buradaki gibi kenelerin olduğu ortamlarda değil.
Merhaba arkadaşlar
gedik ve ziraat kimin ayakçısı bilen var mı?
piyasa bozuk zaten reel piyasada borsada bozuk
piyasanın bozukluğu yüzünden i.t nı suçlamakta doğru değil
bir ara çıkış oldu
biz ufak hesaplar yapmayız dedi çimento sektörü
bkz
çimsa
nuh
akçansa
hepsi aynı durumda.
tarihi fırsalat veriyor hepsi dolar bazında
güne odaklanmamak lazim
bugün bir çimento fabrikasını özellikle limanı olan bir fabrikayı 75 milyon usd ye kurmak imkansıza yakın.
bunların bir tabelası bir marka değeri yokmu yahu bilmediğimden soruyorum
Gedik yatırım yine iştahlı bir şekilde satış yapıyor şuan toplam net 60,290 lot satış yapmış, aynı şekilde Çemtaşta net 43,500 lot alışta gözüküyor acaba yine İrfan ÜNÜR 'ün aile fertlerinden birinin malınımı satıyor :kahkah:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Vatandaşın bulaştığı yerlerde ne kayıtlar bitiyor ne de dalga dümen.Eskiden çanta çanta gezdirirlerdi bu senetleri şimdi de kayıt ettirip operasyon yapacakları zaman işlem yapılabilir hale getiriyorlar.Hiçkimse de anlamıyor bu yaptıklarını zaten.
Allah razı olsun. Bir 25bin lik daha oldum :)
https://i.hizliresim.com/LlXB7a.jpg
Bitmediniz...bir türlü....
AKILLI OLMADIKLARI YAPMIŞ OLDUKARI İŞLEMİN BUGÜNE KADARKİ GETİRİSİNDEN BELLİ .BUCİM SATTIKLARI FİYATTA ÇEMTAŞ ALDIKLARI ORTALAMA FİYATIN %20-25 ALTINDA.
CUMA GÜNÜ 75.000 LOTU TAHTAYA VEREN ZAT NASIL BİR ORDİNO VERDİ İSE SATIŞ ORTALAMASI KAPANIŞ FİYATINA YAKIN.
SANKİ MAL SATMADI MİLLETİ PANİKLETTİRİP BİR ŞEY Mİ VAR ACABA BİLMEDİĞİMİZ DİYE DÜŞÜNDÜREN BİR SATIŞ.
MAKSATLI DEĞİL İSE APTALCA YAPILAN ALINAN ORDİNO İLE TAHTAYI BOZMA GİRİŞİMİ.
SU akar yolunu bulur.
sonunda kime kaçar onuda görürüz.ytd