Konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın peki arkadaşlar hiç agresif hareket yapmıyor yani bir çok kağıt daha çağrı önceleri hareket ler sergiledi ciddi bir potansiyel mi var
bukadar baskı baskı çağrı günü geldi çattı tık yok
Printable View
Konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın peki arkadaşlar hiç agresif hareket yapmıyor yani bir çok kağıt daha çağrı önceleri hareket ler sergiledi ciddi bir potansiyel mi var
bukadar baskı baskı çağrı günü geldi çattı tık yok
Olmaz...
Salı sallanır
Perşembe perişanlıktır.
Cuma mubarek gün
Cumartesi pazar tatil :)
Allah rahmet eylesin Kemal Sunal filminden ...
https://www.youtube.com/watch?v=gr7xuLYl00o
bülten var dgzte yok yine
KAP: [ ] T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULU SPK Bülteni
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/696759
1. Migros Ticaret A.Ş. (Migros) tarafından Kipa Ticaret A.Ş. (Kipa)nin tüm aktif ve pasifiyle birlikte bir bütün halinde devralınması suretiyle gerçekleştirilmesi planlanan kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin duyuru metninin, bu işlem nedeniyle Migrosun artırılacak sermayesini temsil eden paylarının ihracına ilişkin ihraç belgesinin ve esas sözleşmesinin sermaye maddesinde yapılacak değişikliğe ilişkin tadil metninin Kurulumuzca onaylanması taleplerinin; birleşme işlemi kapsamında gündeme gelen birleşme oranı, değişim oranı ve ayrılma akçesi fiyatının, Migros tarafından 25.12.2017 tarihinde kamuya duyurulan ancak Kipanın 02.02.2018 tarihli genel kurul toplantısında iptal edilen Borsa kotundan çıkma işlemi nedeniyle uygulama alanı bulmayan pay alım teklifi fiyatı olan beher Kipa payı için 2,56 TLden aşağı olmayacak şekilde belirlenmesi suretiyle olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
__________________________________________________ _
Kipa'nın haberi yayınlanmış.
YTD
kipa tam 3 ayda karara bagladı spk tebrik etmek lazım dgzte kim bilir ne zaman
Kipa nın durumu farklıydı. Orada birleşme oranı ve ayrilma akçesi fiyati için basvuru yapıldı ve durum biraz çetrefilli olduğu için uzun sürdü. *( 2.56 tl ayrilma akcesi fiyatı belirlemiş spk. Bence kısmen ky lehine bir durum. Çünkü migros 1.56 tl teklif etmisti. Spk hiçbir yasal zorunluluk olamamasına rağmen bir nebze olsun ky yi korumak için fiyatı 2.56 tl ye çekmiş. )
Bizim dgzte de durum bu kadar açık ve net oldugu halde spk neyi bekliyor anlamak mümkün değil. Kendileri tebliğ çikartarak 2 ay icerisinde çağrıya başlanmak zorundadır diyor sonra da 2 ay gecmesine ragmen bir türlü onay vermiyor. Bu nasil bir bürokrasi anlamak zor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi SPK ya dilekçeleri döşeyelim, 2 aydır neden neticelendirmediniz, diye...
Cimer ede şikayet edelim, doğanlar 70 gündür parayı cepine koydu, spk bizi süründürüyor, diye
Spk ya değil de spk nın bağlı olduğu bakanlığa yazmak lazım.
Hazine ve maliye bakanlığına yazmak lazım.Bakalım yeni bakanın faydasını görecekmiyiz.
23 Mayıs 2018 tarihinde ; Ana ortağımız Demirören Medya Yatırımları A.Ş. tarafından Şirketimize gönderilen aşağıdaki açıklama KAP'ta yayınlanmıştı
"Demirören Medya Yatırımları A.Ş. ile Doğan Medya Grubu Holding A.Ş. arasında 06.04.2018 tarihinde imzalanan Hisse Satış Sözleşmesi uyarınca, Doğan Gazetecilik A.Ş.'nin sermayesinin %93,07'sini temsil eden 97.723.878,03 TL nominal değerli payların devralınması nedeniyle doğan zorunlu pay alım teklifi yükümlülüğü kapsamında pay alım teklifi yapmak ve bu amaçla pay alım teklifi bilgi formunun onaylanması ve pay alım fiyatı hesaplamasında 22.03.2018 tarihli TCMB döviz alış kurunun kullanılması talebi ile bugün SPK'ya başvurulmuştur."
İlgili başvuru hakkında henüz gelişme olmamıştır , gelişme olduğunda KAP'a bildirim yapılacaktır.
Bu açıklama, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 23.maddesinde öngörülen yükümlülük çerçevesinde, 60 günlük dönemler itibariyle herhangi bir gelişme olup olmadığı konusunda ortakları bilgilendirmek amacıyla yapılmaktadır.
Güncelleme.... 60 günde bir yapılması gerekiyor...
Merkez bankasının faiz artirmaması ve doların firlaması üzerine benim düşük kurdan çağrı yapılması senaryom çökmüş durumda.
Durum iyice ilginç bir hâl almaya basladı. Demirören ucuzdan almaya çalıştıkça dolar kuru yukarı gidiyor bakalım neler olacak.
Guncel dolar kuruna göre çağrı fiyatı:
4.90x1.35=6.615 tl.
bu hafta bültende çıkmaz ise demirören medya ya ihtar çekelim yasal süre doldu çünkü
spk mail attım ek süre verdiniz mi çagrı için 11 gündür cevap gelmedi
hareketlendi, bu hafta geliyor mu Çağrı acep
Bu hafta olsun olmasın,Demirören bekledikçe elinde patlatıyor çağrı fiyatını..Sorun yok 5.2 olunca yaparsın çağrıyı.
Ustat cagri fiyati kac bekliyorsunuz?
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demirören medyanın bir kusuru yok şu durumda. Hatta ayin 16 sından itibaren faiz işlemeye başladığı için şirkete ek maliyet yaratıyor çağrının uzaması.
Bu işin asıl sorumlusu spk. Çünkü kendi çıkardığı tebliğde pay devir tarihinden itibaren 60 günlük sure içerisinde çağrıya başlanılması zorunludur yazıyor. Sen zamanında onaylamazsan şirket nasıl 60 günlük sürede çağrıya başlayacak.
Bir arkadaş spk nın telefon numarasını paylaşmıştı burada. Baktım bulamadim bilen varsa yazabilir mi.
Bu konuda haklısınız.
herhalde dolar 5,15 tl deyken devir yapılacak, en azından dolar yüzümüzü güldürüyor. Bekliyoruz halen. 7 tl den bekliyorum ben artık zorunlu çağrıyı. neylerse güzel eyler.
Bugün kurul toplandı mı, acep?
Hesaplamam 7 tl denk geliyor dogrumu
487x1,35 oda 6,6 yaklaşık.
Arkadaslar birde dokta cagri kaca denk gelicek bilgilendirenlere simdiden cok tesekkur ederim
Okidum ustat 10.93 diyor.benim aklimda olan sizinki gibi kur uzerindenmi cagri olacak onu cozemedim
Cok tesekkur ederim ustat.insallah hep bilrlikte kazaniriz.
bugün kapa haber düşer mi sizce yeşil yaktı endexe rağmen? YTD
Perşembe ye inşallah
Bulten çıkmış ama yine birşey yok.
Hurgz nin b..kuna bunu da bekletiyorlar ama yaptıkları hiç hukuki ve etik değil.
Bunca yıldır borsadayım ve bir çok çağrı sürecini takip ettim ilk kez böyle birşeyle karşilaşıyorum.
iş yatırım 5.75 hergün alıcı ama topluyor neden se ?
Bugun 5.75 ile 600 lot ile aranizdayim arkadaslar.
Salın uyanıklar salın aşağıda daha çok alayım, %15 garanti para ,atsanız atsanız 3 hafta daha atarsınız,sonra 5,6 5,7lerden verdiklerinizi 6,5lerden geri alırsınız ..
hissesi olanlar şirket yetkilisine
burca.canbaz@dogangazetecilik.com.tr mail atalım arkadaşlar 75 gündür neden bu işin bitmediğini
Girdikçe giriyor Demirören sana,hesaplarınız tutmadı,kaldı iki hafta,al bakalım 2 hafta sonra 7 liradan eline de gör nasılmış üçkağıtçılık.