Aciklama yapmak zorunda ok ok anladim bu adam da aciklama yapmadi diyorsunuz sogru mi anladim
Printable View
Aciklama yapmak zorunda ok ok anladim bu adam da aciklama yapmadi diyorsunuz sogru mi anladim
Üstad adam alıyor.. Çünkü paylarını daha önce %5'lik dilimlerin altına bölerek dağıtmıştı bildirim göndermemek için.. Cengaverin yalanlarla oryaladığı bir adam bu... Amacı kar etmek falan değil, Cenkten intikam almak onunla hesaplaşmak.. geçen yıl gönderdiği ihtarnameden sonra muhtemelen yalanlara kanıp ihtarnameyi geri çektirdi... ancak verilen sözler tutulmayınca bu adam alıma devam etti.. şirketin başına bela oldu..İlk gümlerden beri konuşuyoruz.. bu yükseliş spekülatif diye.. Spekülatifliği de şurdan geliyor.. tahminimce Patron bu adamdan kurtulmak için belli bir fiyat seviyesinden anlaştı, belirlenen seviyeden ya KY ye ya da patrona devir gerçekleşecek..Ve yine konuşuldu burada.. Devir Pateona olursa uçar gider..Yok eğer KY ye olursa yine bize hüsran.. Görünüşe göre adam hala satmadı, en azından kendi adına olan hesaptakileri.. üstüne alım yaptı bir de..Eğer tahmin ettiğim gibiyse hala belirlenen fiyat seviyesine ulaşılmadı...
Adamın elinde neredeyse %20 var ya da vardı.. geçen haftaya kadar şirketin en büyük ortağı idi ve biz burda 5-6 yıl beklediğimiz için doğal olarak en ufak bir hareketten şüpheleniyoruz.. Şeffaf olmalarını istiyoruz sadece.. bildirim göndersin , kapalı kapılar ardında pazarlık yapılmasın..
Derinlik ne alemde? Görebilen var mı?
Ben sadece işlem saatlerinde görebiliyorum. 13:55'te 450.000 lot satışta bekliyordu. Biraz daha arttıysa baya derin demektir. İlk tabanı ama, normal. Yani 7 tavan yapıp birkaç düzeltme yemesi çok da abes değil. Önemli olan arkadaki plan; Patron Lotları alıp uçuracak mı yoksa kyye mi yıkıyorlar. Bakalım ytd
Ek 6666 16.35 itibariyle eşleşme