Başlangıç için eyvallah, ama o kadar makas açılmış ki, bilemiyorum artık nasıl kapatacak.
Bugünkü Tunus ile yapılan toplantı endeksdeki rallinin gölgesinde kaldı.
Printable View
Başlangıç için eyvallah, ama o kadar makas açılmış ki, bilemiyorum artık nasıl kapatacak.
Bugünkü Tunus ile yapılan toplantı endeksdeki rallinin gölgesinde kaldı.
28-29 da ho'dan döndü sorun yok. 20 yi gecmesi guzel oldu. 4.40 kadar yolu var görünüyor. Ben oraya varmadan çıkarım malum girerken dedim kisa vadeli girdim diye. Ama canı gönülden yükselmesini umut ederim. Zaten beleş resmen uv düşünen ortaklar icin. 4.40 da geçerse ki ben o sıra izleyici olurum , işte o zaman daha güzel olur yeni kanal da açar. Kısacı adam 5 te de gelir 6 da da. Yeterki uzun vadeli yatırımcı kazansın. Cok cektirdi millete bu tezek cok..
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni genel müdür ilk icraatını şu fosfat yatırımıyla yapsaydı çok iyi olacak.
Karayama gibi işkembeden toplantı yapmaz, yakında çıkar kokusu.
Eski müdür, dışarıdan gelen her konukla keyif yapar, sonra da karşılıklı olarak iş görüştük diye umut veriyordu, hepsi boş çıktı.
şunu satsalar da bari devlete daha fazla yük olmasa belki o zaman 7 8 tl olur tekrardan
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
soygun her zaman maske takıp silahla banka şubesine girerek yapılmaz. elmaları armutları keserim. elma armut yok kıtlık var diye ithalatçıya alan açarım.
Yusuf bey, Yeni genel müdür olaya el koymuş zaten, yoksa toplantı yapmazlardı.
Bizim Yatırımcı İlişkileri sorumlularımız maalesef olayın ciddiyetini ya bilmiyorlar, ya da uyandırmak istemiyorlar. Normalde bu haberle iyi gitmesi gerekir, ama henüz motor denmediği için tam gaza basmıyorlar.
Buyurun Ekonomi bakanının açıklaması, daha nasıl olsun.
Zeybekci, 2005 yılında imzaladıkları Serbest Ticaret Anlaşması ile her iki tarafın da kazanması için biraz sabırlı olmak gerektiğini ifade etti.
Bakan Zeybekci, İslam coğrafyasında tüketilen ürünlerin yüzde 82'sinin gayri müslimler tarafından üretildiğine dikkati çekerek, İslam ülkelerinin bu alanda çok daha iyisini yapabileceğini dile getirdi.
Ekonomi Bakanı Zeybekci, şubat ayında toplanacak Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi toplantısına kadar söz konusu vergi artırımına çözüm bulacaklarını bildirdi.
Zeybekci, Gübretaş'ın Tunus'ta fosfat yatırımı yapması için girişimlerde bulunduğunu da sözlerine ekledi.
"Türk ve Tunuslu iş insanlarının gerçek ortaklıklar kurmasını istiyoruz"
Tunus Kalkınma Yatırım ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Zied el-İzari de Tunus ile Türkiye arasındaki derin tarihi ilişkilere işaret ederek, ekonomik alandaki istekliliğin siyasi ilişkiler düzeyinde de olması gerektiğini söyledi.
https://www.yenisafak.com/ekonomi/ek...acagiz-2940204