O kurumsal, malı piyasaya 6 dan çakmıştır.
Redmi Note 5A Prime cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
O kurumsal, malı piyasaya 6 dan çakmıştır.
Redmi Note 5A Prime cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hızla giderse 2 hafta sonra hissesi olan hesapta 0 (sıfır) görecek sanki
Öyle bir hızda düştü ki, bu patronun kontrolu dışında olamaz
Patron spekulatorun alasını yaşatıyor
Tamam yaşat yaşatta, insanları kandırma ;
Kendi alım haberini verdiğinde kaç liraydı 5.40'lar, geri alım yapacağım dediğinde ne kadar dı? 4,60'lar
Şimdi kaç lira ? 3.70'ler
Tarihe not düşelim...
Herhalde patron 3.30'ları bekliyor
Ben daha önce 3.30'lar dediğimde olmaz deniyor du ancak manyaga bagladığı için olur mu olur....
Alıcı yok. Seyrediyor patron tam aradığı gün geldi. Halka aciklik oranı fazla biraz azalır belki.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron sevinçten dört köşe olmustur kesin. Çöp fiyatlardan mallanacak.
Patron için süpriz değil ki... Zaten satan kendi alacak olan kendi... Yanlız adam hep aynı numarayı yapıyor. Düşüş başladığında millete iyi patron imajı için alıyorum destek oluyorum hikayeleri sonra aşağıya basmalar... Bezdirip toplama harekatı.
Birde hep aynı nakarat Yurt dışı iş alacağım falan...
Şöyle bir araştırdım... Son 10 yıldır Orge hep bunu söylüyor...
elbet bir gün iş alır yurtdışından ancak patron samimi değil, yatırımcısını da zerre düşünmüyor
Şimdi hisseyi kötülüyorsun diyen olabilir ancak ben kötülemiyorum kendi gözümden gördüklerimi aktarıyorum.
İlk bedelsizde aynısını yağadım onun için bu sefer akıllandım ve 3.30'dan beri alıyorum. Tahminim bir 10% daha aşağıları belki görür sonrası mı? Patronun mal toplama hızına bağlı
Sağlıcakla kalın... Para gelir gider ancak güven olmazsa işte böyle F/k'sı Borsa'da en ucuz hisselerden biri olarak kalırsınız.
Eyvallah. Sizde.
Patron yaşıyor mu gören var mı tvlerde. Mal çakmak marifet değil bu günlerde çık TV'ye. Tamam piyasalar çok çöktü. En önde sen çöktün. TV çıkıp manipülasyona yeltenirsen haksız beklenti oluşturup yatırımcıyı yaniltmaktan şikayette bulunacağım.