Grandi suz haklısınız.Dolaşımda 154 milyon civarı lot var.Yerlide olan 42 milyon civarı.Kisaca 100 bin lot alımla ajandalarına girmeyebiliruz:)
Printable View
İktidar bence bu riski almamalıydı. Yenilenecek seçimlerde Ekrem İmamoğlu yeniden daha büyük farkla kazanırsa o zaman artık iktidarın güven tazeleme zorunluğu olacaktır. Bu da erken seçimdir.
Seçim sonuçlarına göre MHP'nin Bahçeli'nin istekleri artarak devam edecektir. Şimdi bakalım AKP kürt kartını nasıl oynayacak? Demirtaş bu ara özgürlüğüne kavuşabilir mi? Bu durumda AKP-MHP ilişkisi ne olacak?
CHP'de Ekrem beyin yeniden seçimi kazanması onu artık CB sürecine götürecek hamleleri de getirecektir. Siyaseti dizayn edenler artık bu model üzerine oynuyorlar bence...
Türk halkı mağduru sever. Ekonominin mutfağın götürmeyeceği iktidar bence yoktur. Bu risk alınmamalıydı. Alındı. Hayırlısı diyelim...
Lotları artırarak...Bedavadan az pahalı hisse oldu Tire...Elbet bizimde konuşacağımız an gelecek...
''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''
Entrika, Katolik Nikahına Devam Ediyor...
Değil 1.40, 1 bile gelir, altı üstü citi yabancı 24 nisandan beri toplam 1.2 milyon lot sattı, bu kadarçık toplam takas değişimi yüzünden hisseyi 50 kademe düşürebildiler çünkü diğer lotlar çok toplu meydan bunlara kalık... günlük 2 milyon lot hacimle her gün 10 kademe düşüyor istikrarlı biçimde, 1.70-1.60 lardan daha fazla düşmez diye alanlar gibi mağdur olma kardeş, bunların genel kurulda ne halt yedikleri ortaya çıkacak, durum belli olmadan önce bu hisseyi bilmeyen yatırımcı atlamasın bence mağdur oluyorsunuz, ben 11 senedir hissedeyim, bana 50 kuruşta olsa koymuyor ama sizlere üzülüyorum, yapmayın, iyice neler döndüğünden emin olmadan pozisyon almayın, hisse yüzde 50 düştü ama arkasında sebep var mı? Yok... o sebebi görmeden inen trene binilmez, büyük risk.
Ordinary sizin düşünceniz nedir? Kağıt bu kadar toplu ve ellerinde iken niçin bu kadar düşürülür? Bedelsiz ciddi bir seçenek midir ? Yoksa kottan çıkma isteği olabilir mi ? Kottan çıkma gündeme gelirse siz çağrıya katılır mısınız? Bu durunda hareket tarzınız ne olur ? Tşk.
Bazı arkadaşlar ilk defa Bukadar düştü dediydi...Bu düşüş ilk değildir unutulmasın....!!
2017 de 2.27 görüp 1.50 civarı düşüş olduydu...
2018 de 2.54 görüp 1.50 civarı düşüş olduydu...
2019 da ise 2.71 görüp şuan ise düşüş 1.52 seviyesinde...
Benim tahminim 1.50 ortalaması en son durak diye düşünmekteyim...
Borsada herşey olur kimse buradaki yazıları göre yatırım yapmasın......!!!
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!
Kottan çıkmak istediklerini bunun yegane amaç olduğunu düşünüyorum. Fakat %98'e ulaşmak kolay değil. Bunca sene beni mahvettiler ben de onlar o hedefe ulaşamasın diye her şeyi yaparım, eğer ki bedelli de olursa sırf bu yüzden katılırım.
Kottan çıkma geri çağrıya katılmam. Çok kısa bir sürenin ortalamasına göre yalandan bir geri alım bedeli belirleniyor... Bu yüzden katılmam.
Hakim ortağın küçük ortaklıkların giderilmesi davası açmasını ve dava sırasında bilirkişinin adam gibi yeniden bir hisse birim fiyat tespiti yapmasını beklerim. Eğer Mondi böyle bir dava açmazsa da zaten beni atamaz, şirketin küçük ortağı olarak kalmaya devam ederim.
Bunlar spot ışıkları üzerlerindeyken, biz izliyorken, SPK izliyorken, kimseye bir kuruş kazandırmamaya yemin etmiş olmalarına rağmen, bakmayın böyle bir şirketi zarar ediyor gibi göstermekte hiç kolay değil, her bilançoda riske giriyor yaptığı anlamsız şişirmelerle... O yüzden sonunda kottan çıkmak istiyor raporlama yapmak istemiyor, 11 senedir bu yüzden mal topladı da %80 e geldi, şimdiyse planlarını öne çektiler, hızlı davranmak için kafasına kafasına vuruyorlar hissenin, bir şeyler onları rahatsız etmiş olmalı...
Arka-Taş çok güzel bir yönetim kurulu değişim tablosu koydu...
http://tinypic.com/view.php?pic=xol11x&s=9#.XNFBOS2B1QI
Bunca yıldız isim boşuna bu şirketin yönetim kurulu kadrosuna son 3 senede toplanmadı, kötü, batan şirketi bu ekip yönetmez...
selamlar,
benim görüsüm,büyük ortak mal toplamak istiyorsa 3-4 belkide 5 lere cıkarıp,sonra korkutup tekrar geri basması gerekir.Bu fiyatlardan hic bir kucuk yatırımcı mal satmaz...Hele birde yıllardır bekleyenler var.İnat ugruna yakarlar paralarını coluk cocuga miras bırakır ama yinede satmaz..Benim görüsümdür...Kimyseye tavsiye değildir.Kimse bu yoruma göre al sat yapmasın lütfen.