Ya hocam öyle bir anlatıyorsun ki sanki tahta her gün tavan kapatıyor almayan bin pişman....Pazar da bu adam para etmiyorsa yapacak birşey yok...Burada yere göğe sığdırılamayan çok hisse var ama hepsi KY nin canını okuyor....
Printable View
tavan olmasi onemli degil ! olmasi gereken piyasa degerinin 1/4'une islem goruyor, beni orasi ilgilendiriyor ! elbette degerini bulacaktir sadece bir kivilcima bakar.
Mizrak çuvala sığmıyor artik !
Salgin nedeni ile kapatilan bir unite de yok ! thy, eregli, tupras ile de kiyaslanamaz yani !!! ayrismasi lazim diye dusunuyorum.
1Q marj baskisi olabilir ama 2020 genelinde olumlu bir performans sergileyecegini dusunuyorum.
yatırım tavsiyesi degildir
bu şirketlerin hangisi başka borsalarda işlem görüyor...
bazıları alım için 10 liraya düşmesini bekliyormuşşş...
aylık grafikte on yıldır 16 tl altı hiç kapanış yapmamış ihlal var kapanış yok
https://i.hizliresim.com/uDf76z.png
sadece cola bist'te islem goruyor ama firma bazli bir calisma yapacagim. ozellikle rusya-ukrayna organizasyonu ile ilgili bir borsaya acilma calismasi bekliyorum. boyle bir durum olmasi durumunda bu hissenin 60-70 liralara gelmesi 2 ayi bulmaz.
"AB InBev Efes Russia runs 11 breweries: Vladivostok (Primorski Krai), Volzhsky (Volgograd Region), Ivanovo (Ivanovo Region), Kazan (Republic of Tatarstan), Kaluga (Kaluga Region), Klin (Moscow Region), Novosibirsk (Novosibirsk Region), Omsk (Omsk Region), Saransk (Republic of Mordovia), Ulyanovsk (Ulyanovsk Region), Ufa (Republic of Bashkortostan) and 3 malt houses in Kazan, Omsk and Saransk. The Company also runs 3 breweries in Ukraine: Chernigov, Nikolayev and Kharko"
firma bu (11 bira fabrikasi var) tum bolgenin hakimi pazar payinda birinci ! 2.1 milyar € sermayesi var. hisse basi 1 €'dan halka acsa 2.1 milyar € piyasa degeri olur. bu sirketle ilgili detayli bilgilendirme icin calisiyorum. benim su ana kadar yaptigim calismalar (daha taslak asamasinda) bu sirketin degeri minimum 3 milyar €' dur. %100'ü aefes'e aittir.
bu konuda bilgisi olanlar , katkida bulunacaklar olursa seviniriz
Anadolu Etap ın sermayesi 664.157.500 tl.. ortaklık yapısı 71,7
sermayedeki payı 476.203.427 tl..
borsamızda bu büyüklükte başka gıda şirketi yok..
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...lt-sanayii-a-s
bu arada aefes'in fiili dolasimdaki pay %32 gibi gorunsede aslinda %27 seviyesinde ! cunku %5 bir yatirim fonunda