1hafta bile sürmez; demokrat hocam tahtayı kızıla boyamadığı sürece.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1hafta bile sürmez; demokrat hocam tahtayı kızıla boyamadığı sürece.
İnşallah tespitin doğrudur ve dediğin gibi yapar. Ama ya tersini yapıyor ve iştirakleri buralara getirip holdingi de bu fiyatlardan pazarlıyorsa diye düşünmeden edemedim. Sence hangisi ağır basıyor. Belki de elimizde holding olduğu için lehimize olan ihtimal ağır basıyordur.
10 yıldan beri ihlastayım...bu senette nominal üstü olacağını zanmıyorum...holding bence bu fiyatlardan pazarlanıyor...nasıl olsa bedava mallll..milyonlarca lot...bu fiyatlar bunun gibi boş holding için gayet makul...yukardan kendi dışında kimse almaz.örnek: iheva,ihgzt işlem hacimleri.alan yok ...ytd
Haince planları vardır tabi ancak gerçek yâda yalan bir sürü hikâyeleri kuruşluk rakama sığmaz. İha ırz-ı da biyandan.
Ve benim ahdim var reise bir şekilde bunların zulmünü duyuracağım ister 5 tl olsun.
Bugünün takasinda t+2 de olabilir Oyak 48 milyon lot almış görünüyor garantide satmış o kadar mali kim kime neden nasıl satar?alan neden alır ben gibi mal olduğu için mi acaba
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi kendine mal verip fiyatı aşağı çekiyor yada satışlar karşılanıyor gösterip araya girenlere mal yediriliyor
Bence ilk seçenek ve buna inanmak istiyorum
8 yıl geçtikten sonra duygusal davranıp gerçekçi olmayabilir insan; bu tahtada satılacak mal yok. ytd.