Şimdi tekrar sordum, doğru anlaşmaları varmış sadece uzun uçuşlarda yemek seçeneği sunuyorlarmış, artık şef bulunmuyormus. Özür.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şimdi tekrar sordum, doğru anlaşmaları varmış sadece uzun uçuşlarda yemek seçeneği sunuyorlarmış, artık şef bulunmuyormus. Özür.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sağlık bakanı açıklamış kadar oldu ..akla düştü birkere
bugün dün mal almadım ..şeytan dürttü defalarca ..nitekim düşündüğüm oldu
Bugün tepkisi mal çak içinmiş
Bu tarz düşüşlerde dönüşler.
1. Boşluklu ekşi açıp günü artı kapatarak.
2. Gün içinde ciddi satış yiyip %3-4 daha sonra dönüp artı kapatarak oluyor. Henüz böyle bir şey olmadı.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump paket açıklayamadı. Fed her an ani bir hamle yapabilir bence. Virüs olsaydı bu kadar rahat açıklama yapamazlardı. Virüs yok ama manüplasyon var. Dün bugün toplam 2900 lot tüy kopardım. Artık hareketsiz olmayacak. Citinin satışı biraz göstermelik olmuş.
ne çektiysek jölelilerden çektik.
birdi iki oldu
Sağlık Bakanı Koca, okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığıyla önümüzdeki günlerde görüşüleceğini bildirdi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığıyla önümüzdeki günlerde görüşüleceğini açıkladı.
Koca, "(Tıbbi kongreler) Uluslararası yasak ama ulusal olan, uluslararası katılımı olmayan kongrelerle ilgili 'Sayıca kaç kişiye kadar sınırlamalıyız?' konusunu Bilim Kuruluyla tartışacağız. Bunu önümüzdeki 1-2 gün içinde açıklamış oluruz" ifadelerini kullandı.Koca, "Kamu personelinin zorunlu olmadıkça yurt dışına çıkmaması için genelge yayınlanacak" şeklinde konuştu.