rumenige hani futbolu bırakmıştın müller gelecekti yerine
Printable View
rumenige hani futbolu bırakmıştın müller gelecekti yerine
onu bana patlayarak değil, TL yi çöp olarak gören ekonomi yönetimine ve onun reislerine söyleyeceksin. Sanayiyi zaten iyice tekmelediler ama tarımıda bitiriyorlar. 2011 den beri kırsal nüfusun %60'ı kentlere göç etmiş. TOKİ lerde yardım avanta ile k.ç büyütüp bütün gün çay içip dedikodu yapıyorlar. BUnların şu anda en son tarım teknikleri ile üretimde olması gerekiyordu. şimdi sadece OY deposular, hayvancılığa hiç girmiyorum, o tümden bitik. peki şimdi ne oluyor, ithalat ile aç kalmamaya çalışıyoruz bunun içinde dolar gerekiyor. bu durumda TL çöpe döner.
https://resmim.net/f/iQJznH.png
son görünüm böyle bence..
Tekrar belirtmekte yarar var DOLAR Türk insanı için yatırım değildir, sadece parasının satın alma değerini resmi soyguna karşı korumaktır. Sorun ülke parasını kendi çıkalarına hizmet için paçavraya çeviren seçilmişlerdir . Ne zaman ki doğrular,hak adalet MEDENİ ülkeler seviyesine gelir kimse bu ülkede allahın ABD sinin 10 cent`e mal ettiği üstünde 100 dolar yazan kese kağıdına 400 tl ödemez. BU kadar açık vede net, aksi KESEKAĞIDI milliyetçiliği olur ki bunuda akıllı olan hiç bir insan yemez.
Et ithal eden firmalara baksa anlıcak . Belki de o ithal ediyordur .