USD DA BAYRAM FİYATLAMALARI
Bayramın 3.cü günüdeyiz... USD 5,44 TL den olan RALLY sine günün yükseği olan 5,6060 TL ile devam etti...
Ben 5,51 destek noktasından ilk kademe USD alımımı yapmıştım... YOUTUBE videolarımda var... (Portföyümün %20 si ile) Lakin bu yükselmenin hala sığ piyasalarda olduğunu bayram dönüşü piyasalar açılır açılmaz 5,55 ve altına geleceğini düşünüyorum..
(Umarım USD yükselirde bizde biraz bayram parası kazanırız)
Maalesef USD'da yükselişin kaçınılmaz olabilmesi için 5,71 TL yi geçmesi ve yeni fiyatlamaları görmemiz gerekli..
Bu durumda 5,6125 ve 5,71 direnç 5,51 ve 5,4421 destektir..
Bu destek ve dirençleri tam 2 aydır yazıyorum... USD yükselirken hemen ellerinize savaş baltalarını alıp, muhalif düşüncelere saldırmak biraz "kasapta ki ete evde nohut ıslanmaz" atasözmüzü hatırlatıyor gibi....
Ayrıca, bende 5,51 den ilk USD alımımı 5,44 den de ufak bir miktar aldığımı YOUTUBE videolarımda söylemştim...
Perşembe sabahı piyasalar açılır açılmaz elimdeki USD portföyümün en az %50 sini 5,61 den satacağım... Kalanı için 5,71 i bekleyebilirim..
Lakin; bu şartlarda hala USD için Kasım ayına kadar ümitsizim.. Yeniden geri çekilmesi kaçınılmazdır...
İyi bayramlar....