Hasılat ve brüt karda çuvalladım resmen. Ucuzdu şimdi ederine geldi. Rakamlar kötü değil ama umduğum gibi de değil.
Hayırlı olsun.
Printable View
Hasılat ve brüt karda çuvalladım resmen. Ucuzdu şimdi ederine geldi. Rakamlar kötü değil ama umduğum gibi de değil.
Hayırlı olsun.
Yıl sonu 300 milyon Tl getirse 2023 temettüsü % 100 civarı olur. Uzuncular için sıkıntı yok. Tradecilere gün doğdu, bul karayı al parayı bir süre daha devam edecek belliki...:)
MRSHL feci zarar yazmış, özkaynaklar eksiye düşmüş, ona bakaraktan bizimkisi mükemmel. Rakamlara nereden baktığına bağlı. Demek ki, boya sektörü 3 ncü çeyrek sayın ayyıldıx'ın dediği gibi epey zorlanmış...
Dyoby reklam çevirmiş tv lerde dört dönüyor,
Sevdiklerine değer katar falan diyor, ulan dyoby sen, sana değer veren yatırımcılarına değer veriyor musun?
Rahmetli üstad Terki joe rulet masasında kalpten terki diyar eylerken son bir gayretle krupiye ye beni bu renkler öldürecek demiş. Krupiye kırmızı beyaz ve siyah mı deyince yok yavrum eksik söyledin dyoby nın tüm renkleri demiş veeeee hoççakal diyerek yaaasaa Ytd
881 milyon Tl stok ?! Stok devir hızı ortalamasının çok üzerinde. Ne varsa bu kalemde var. Yıl sonuna doğru kurda atak beklentileri var sanki. Bu öngörüleri tutarsa sanılanın aksine son çeyrek daha iyi gelir...YTD
Bir diğer ilginç kalem ertelenmiş gelir. Tahsilatlar yıl sonuna bırakılmış, hasılattaki yanılmam tamamen bundan yoksa tutturacakmışım....