işe yarar , yeni ve sıfır bir parti olmanın rüzgarıyla bile en az %5 oy alır. Cem Uzan misali.. Veee böyle bir halk kitlesi olduğu sürece..
Printable View
Gerçekten bu yerlilerle borsa olmuyor yani tat vermiyor....Adamların mind set 2-3 birim para kazanmaya kurulu:)
Halk müthiş bilinçlenmiş durumda.
Türkiye'nin en iyi üniversitesinin siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünden mezun oldum, 1000'in üzerinde kitap devirdim. İlkokuldan mezun olamamış adamın kolaylıkla gördüğü büyük oyunu göremiyorum.
Zeka ve bilinç inanılmaz boyutlara ulaştı son birkaç yılda...
Bayrağımız da ezanımızda inmez,niye böyle bir kanıya varmışlar ki
ekonomi yönetimini beceremedikleri artık gün gibi açık, bi ekmek 5 tl bi mazut 30 tl. İşçi memur emekli maaşı cücük gibi artık vatandaş geçinemiyor. Ya maaşlara yeni zam yada yılanoğlunu düşürsünler, bu devirde 17 tl ye yılanoğlumu olur
Apara'ya bakıyordum. Bazı bankalar bağımsız denetime tabi olmayan şirketlerin TL kredilerine cevap vermiyor dedi biri, BDDK pencere açmalı kritere uyan uymayan firmaları bankalara bildirmeli vs dedi.
Muhtemelen döviz alan firmaları belirlediler onlarıa yönelik karar aldılar, 3 gün sonra belli olur döviz bozan oluyor mu. BDDK 3 gün geriden günlük bilgileri açıklıyor.
Ünlü bir anket şirketinin yaptığı ankette halkın %40 a yakını 2023 de Lozanın biteceğine inanıyor çıkmıştı. Halbu ki barış anlaşmaları süresiz anlaşmalardır. Lozan'ın bitmesi demek o anlaşmayı imzalayan taraflar arasında barış koşullarının bittiği anlamını taşır. Ben Lozanın biteceğine nasıl inanan bir %40 olur ona ciddi şaşırıyorum.
Gündem belirleme, dezenformasyon, tekrarlama, abartma, etiketleme, korku yaratma, önyargıyı kullanma, büyük yalan, cımbızlama, şeytanlaştırma vs bütün propaganda ve manipülasyon yöntemlerini çok etkili şekilde kullanıyorlar.
Beyni bu bombardımana karşı hazırlıklı olmayan geniş halk kitlesinin pek şansı kalmıyor.