Matriks dili ile (ValueWhen(1,H<Ref(H,-1),H)+ValueWhen(1,L>Ref(L,-1),L))/2 bu şekilde bir çalışma.
Söylediğiniz şekilde yapınca ekranda doğru duruyor gibi...
Printable View
sayın bear bull malesef çalıştıgım kurum otomatik emir iletim modülü yok
otomatik emir iletimi yapamıyorum , olsa da otomatik emir iletimine pek alışamadım gitti
benim söylemek istediğim şey aynı metatrader de olan stop-hareketli stop veya karal-hareketli kar al gibi bir şey
mesela viopta ben herhangi bir seviyeden uzun pozisyon açtım 20 kademe altına stop u mu koydum 50 kademe yukarısına take profitimi koydum
sonra bu stop u veya take profit i grafik üzerinden sürükle bırakla değiştirebilmeliyim
2017 yılında ideal de bu teknik olarak yapılamıyorsa yapacak bir şey yok
zaman ayırıp vermiş oldugunuz cevap için teşekkürler
Arkadaşlar
var Islem = Sistem.RobotViopAktif("XXX", "VIP'VIP-X030" , Sistem.AktifViopKontrat , "5", 10);
Tek satırta robot neden çalışmıyor?,sonradan değişen birşeymi oldu?
var Islem = Sistem.RobotViopAktif("xxx", "VIP'VIP-X030" , Sistem.AktifViopKontrat, "5","10","0","0");
Bende böyle ve çalışıyor....
İdealin paremetreler kısmından çizginin kalınlığını, paneldeki yerini v.s. değiştirmeye çalıştığımızda değişmiyo sizde de oluyor mu?
Tmmdir [emoji106] piyasa acilinca calisti, tesekkurler
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar,
Merhaba, daha once kullandigim bir indikatorde son guncellemeden sonra “ Cannot perform runtime binding on a null reference “
Hatasi almaya basladim.Daha oncesinde grafik alabiliyordum.Asagida ki koddan itibaren bu hatayi veriyor, C# ile nasil asabilirim ? Internet orneklerinde if ve ! = null ile ilgili cozumler var ama ideal formatina oturtamadim ?
for (int i =2*ndays; i < V.Count; i++)
{
var data10 = new List<float> { C[i],ndays };
Mdata10.AddRange(data10);
if (Mdata10.Count == 2*ndays)
{
MED5[i] = User.Median(Mdata10);
Mdata10.RemoveRange(0, 3);
}
}