aklın yolu bir düşünmedim değil tekrar borsaya dönmeden reklam lazım..işçi paralarından başlaşa ödemeye iyi reklam niyeti varsa borsaya dönmeye fazlasıyla çıkarır borsadan.
Printable View
işçi alaçak davası çok çbs boyanın akaryakıtcı gebze esnafı servisçi. bunlarda dava açıp sonuç aşamayalardır hatta bir çoğu lanet olsun değip unutmuştur.o işin latife kısmı bence zaten çbs nin tabelası var içerdeki firmalar kiralık birtek mikro organize var diye biliyorum.kiralık tutanlarda tahmininm tuzla çivarından akrabaları olabilir diye düşünüyorum.
bunlar üretimi başka yerlerde yaptırıyor.fason veya ortak zaten yeni fabrika kursalar devlet bedava arsa dağıtıyor organizelerde
Adam vereceği paranın üç katını çıkarmıştır zaten dolar 1.5 tl idi hisseleri aldığımda şimdi kaç para iyi reklam yapıyor bence .batmış olsaydı çoktan tepesine binerlerdi.battım numarası yapıyorsa hileli iflastan. Başına ne geleceğini. hesaplamış olmalı.
merhabalar,selamlar, arkadaşlar ..inşhaAllah güzellikler olur..Garibanca ,varmı olumlu bir gelimeşme kardeşim..slm..
Burada gerçek anlamda bizleri bilgilendiren paylaşımda bulununan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
Dün borsa gündem dergisinde polisan genel müd.açıklamaları vardı.orada diyorduki yurtdışı operasyonumuz yunanistandaki faaliyetlerimiz yüzünden kötü geçmesi beklenen 2017 ve bu yılı gayet başarılı geçirdik diyor.anlasılıyorki orada maaliyetler fazla yükselmediği için yurtdışında üretimi olan sirketler bu döviz krizi dönemini avantajlı geçirdiler.aklıma bizimde kıbrısdaki operasyonumuz olan çbs satış ve pazarlama yüzünden iyi geçmiş olabilirmi .sadece aklıma geldi.