Bu sebeple tavsiyem zenci hatunlardan uzak durun ....moral bozucu oolm ya ..değmez yaneeee:kahkah:
Çekik gözler iyidir ..kralsın oolm onların gözünde ...:oleyo: hem onlarınki gözleri gibi horizontal ...zuhahhahahaaha:dvr:
Printable View
Bu sebeple tavsiyem zenci hatunlardan uzak durun ....moral bozucu oolm ya ..değmez yaneeee:kahkah:
Çekik gözler iyidir ..kralsın oolm onların gözünde ...:oleyo: hem onlarınki gözleri gibi horizontal ...zuhahhahahaaha:dvr:
oh pardon bi kere daha mhaçup olduğum var ...Almanyada bir golf turnuvasında Alman bayan voleybol takımında oynuyan bir voleybolcu hatun ile tanıştırdılar ki ..sayfalarca sürer hadise ...üstün ırk tanımının ne olduğunu o 3 günde anladım:kahkah:
Yeni evli çift balayına giderler ..3. günün sonunda hotelin resturanta çıkarlar ..garson gelip her birine menu uzatır ..taze gelin menuyu eliyle ters çevirir ve eşine ; sen benim ne istediğimi bilirsin der...adam da ..evet ,ne istediğini çok iyi biliyorum da ..arada bir bi de yemek yememiz lazım ..der.
zuhahahahahahahaahaaa :kahkah:
Ben ,zenci hatunları kastetmiştim ..erkeklerini değil :rules:
Bu Sosyal İmkanlar Bizde Olsa
21.li bir yumuşak ile 16'li bir yumuşak E-5'te musteri beklerken sohbete baslamislar.
16'lıi;
- 'Sizin orda yumuşaklık zor olmali herhalde' demis.
21'li, 'Valla geliiler once dayagi atiiler, sonrada alip daga goturup yapacaklarini yapiiler tekrar dayak atip orda birakiiler.
16 lii;
- 'Bu dehset verici bir sey canim' demis.
21 li, 'Peki 16'da nasil bu is'?
16 li;
- 'Once telefon acarlar, kabul edersek gelip
arabayla alirlar once hamama gidilir, guzel kokular surunur, oradan restoranta, sonra bara, oradan da otele, isimiz bittikten sonra da evimize birakirlar'.
21'li dayanamaz;
- 'Bu sosyal imkanlar 21'de olsa 21'in alayi yumuşak olur'!
zuhahahhahaahahaaaaaa :kahkah::dvr::he::kahkah:
real time online ..yani gerçek zamanlı çevrim içi ..işini elimden geldiğince oturtacağım bu alemde ....
IVIR ZIVIR yazan olmıyacaktır...neyse o ...
Tüm dostlarıma huzurlu bir gece ve şimdiden iyi seanslar diliyorum.:)
https://www.youtube.com/watch?v=DiYFf25rpBA
Geyiğin gözüne vurulmuş maşallah :drunk:
Huzurlu geceler hepiniz rüyanızda güzel bir manken görün inşallah... Mert abim sen de inşallah o zenciyi görürsün...
Yanlış anlama intik filmini izlersiniz belki... Zuhahhaaa :kahkah:
günaydın bolkazançlar....