Piyasadaki dedikodu ne diye özelden yazanlar oluyor bana gelen moodysin 2 bant yukarı alacağı söylentisi var .
gerçekleşir mi bilmiyorum risk alıp arkada belirttiğim tahtalarda stoploslu alım yaptım.
Printable View
Piyasadaki dedikodu ne diye özelden yazanlar oluyor bana gelen moodysin 2 bant yukarı alacağı söylentisi var .
gerçekleşir mi bilmiyorum risk alıp arkada belirttiğim tahtalarda stoploslu alım yaptım.
Biraz dinlenelim kolay gelsin.
bazı tahtalarda ilginç hareketler oluyor tavan oluyor hop taban oluyor
tavan kapıyor hop ertesi gÅ«n taban açıyor, niye böyle zerre tahminim yok :)
sanki yabancı tüyüyor yada başka bir durum var :)
buna açıklama getirecek var mı, biz õğrendiğimizde çok geç olacak gibi bir his var :he:
Erken uyarı sistemi diyelim. Yön önemli değil ki, pazartesi düştü biliyorsun, uzun açmaya başladım. al-ver yapa yapa ana pozumun maliyetini aşağıya çekmiştim. Benim için iyi sayılabilecek meblağ ile karla verdim. Bugün de kısaya niyetlendim. İsterse 13.000'e gitsin, al-ver yapa yapa maliyetlenir, harçlığı alırım. Çok marjinal bir hareket olmadığı taktirde genelde işe yarıyor.
Bu sefer short açmamın sebebi, bir arkadaşım var. Anlamaz bu işlerden, ısrarla uzunda kal, zararın neyse ben vereceğim dedi. Böyle ters manyel sinyal aldığımda tam aksi yöne poz açarım. 100-200 puan dedikleri yöne gidiyor ilk söylediklerinde. sonra ardından yıkım geliyor.
98'den beri ekran bakarım. Hislerimden uzaklaştığım anda battım.
Çektiğin çileye değiyor mu demişsin ya, evet değiyor abi. Adrenalin bağımlısıyım, çok iyi geliyor.
onu çözmek kolay
adamlar hissenin isminin yanına yazıyormuş ya :oleyo:
https://i.hizliresim.com/66ti9o0.jpg
önceden bilmiyordum
artık buna bakar tavan yazana dalarım :drunk: :kahkah:
Eşşek su köy verdi, öteki 1 doları delemedi, indir bindir devamke