Döndük dolaştık aynı yere gekdik ,faiz düşür yeşil i tut , para nereye mal a mi ?
Döndük dolaştık aynı yere gekdik ,faiz düşür yeşil i tut , para nereye mal a mi ?
bugün kkm lerimin sdönüş günüydü
tamamını dövize çevirdim
her 100 dolarlık dövizime karşılık
yaklaşık 5 doalr faiz almış gibi oldum
yani yaklaşık dolara % vermiş gibi oldu
23.75 den yenilemedim ya %1-1,5 arası bi rakamdan faize yatıracağım yada bozup %41-42 den faize yatıracağım sanırım tercihi dolar olarak kalsın şeklindeolacak
Burada hakaretlerinizle herkesi kaçırsınız devam edin böyle
Yıllık yüzde 4 4.5 civarı getiren , günlük işleyen , döviz fonlarını da düşünebilirsiniz. KKM defacto bitmiş durumdadır . 31 ocak da stopaj de yeniden değerlendirilecek sanırım. Yüzde 15 e çıkarsa faiz de 45 e düşerse KKM faizi nerede ise 20 nin altına inecek. E zaten döviz aylık 1 1.5 tl bazlı getiriyor. Üzerine fon getirisini de eklediğimizi düşünürsek bir espirisi kalmıyor artık KKM nin.
Bu arada beklentim 2.5 puan. Geçen sene ocak şubatta toplamda 11 lik 2 enflasyon verisi de seriden düşecek. Ocak ayın enflasyon verisi çok önemli. Geçen sene 6 gelmiş bu sene 3-4 civarı gelse şubatta yine 1-2 ye çekseler veriyi. 11 lik seri çıkacak 4-5 girecek . Mart başı enflasyonu 40 altı görme ihtimalimiz var.
Mart da 5 puan indirim için baskı artar bu durumda da.
250 indirim gelir sonrası enflasyona bağlı
Bye bye siz kendi aranızda oynayın