Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 1 Saate ben de baslarim, keyifin tasarufu olmaz! :oleyo: Sağlık dışında hiç birsey takmaya değmiyor , yaşayınca anlıyoruz .. Keyfiniz bol olsun Afiyet olsun . Benim ara devam ediyor .
1.5 Litreligi actim!:yahoo:
Alıntı: Originally Posted by paRs İlacın burada. https://www.youtube.com/watch?v=8JFGdH5wgCs Ooo sendede bi cevher var, severim bu parçayı... Uzun zamandan beri dinlememiştim. İnancı kaybetmek farklı bir nokta olsa gerek.
Alıntı: Originally Posted by thejackalav. Ooo sendede bi cevher var, severim bu parçayı... Uzun zamandan beri dinlememiştim. İnancı kaybetmek farklı bir nokta olsa gerek. İnanç değil söz konusu olan. Dinler! :one:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 1.5 Litreligi actim!:yahoo: Abi kapağı ile mi içiyorsun hiç bitmiyor bu litrelikler:kahkah: Afiyet olsun.
Alıntı: Originally Posted by paRs İnanç değil söz konusu olan. Dinler! :one: Dinler inanç değil mi... De Bu konu beni aşar. notr. İyi parça dır..
Alıntı: Originally Posted by paRs Abi kapağı ile mi içiyorsun hiç bitmiyor bu litrelikler:kahkah: Afiyet olsun. Ben icmem ki, hic iciyorum dedigimi duyan olmamistir, bu sofrada!:yes: Ben damnatirim, ondan tuketim az!:kahkah:
E damlaya damlaya göl olur demişler? o da mı yalannnn :oleyo: