Printable View
Alıntı: Originally Posted by NewsTR 1,371047 den almış garanti tcd yi, Sizin kaçtan almış? Garantiden neden aliyorsunuz ustadim Nerde nemalandiriyor ppf degil mi?
Pangaci ustadim bakin tcd ye newstr de daldi Sira sizde Sizde girince ben cikicam Hani ben filden cikinca siz ikiniz dugun dernek 3 u cekmistiniz 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Garantiden neden aliyorsunuz ustadim Nerde nemalandiriyor ppf degil mi? Kendi fonu 2. ppf GAL alıyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Garantiden neden aliyorsunuz ustadim Nerde nemalandiriyor ppf degil mi? Kendi 2.ppfsinde.
Alıntı: Originally Posted by Webster Pangaci ustadim bakin tcd ye newstr de daldi Sira sizde Sizde girince ben cikicam Hani ben filden cikinca siz ikiniz dugun dernek 3 u cekmistiniz 😃😃😃 Benim hisseler MK 700 yapıyor üstadım bugün o yüzden ben almasamda olur :)
Alıntı: Originally Posted by NewsTR 1,371047 den almış garanti tcd yi, Sizin kaçtan almış? Perşembe günü sabah verdiğim alış işlemi 1,371047'tan gerçekleşti (FinansBank)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Benim hisseler MK 700 yapıyor üstadım bugün o yüzden ben almasamda olur :) Size de bir rattan alalim ustadim 😃
Alıntı: Originally Posted by bgtr Kendi fonu 2. ppf GAL alıyor Alıntı: Originally Posted by NewsTR Kendi 2.ppfsinde. Vakiftan aliyorum vk6 yapiyor Temiz 19 u var