Originally Posted by
Okacha
Benim anlamadığım birşey var,sahil yerleri ana baba günü,açık lüks otellerde yer yok,insanlar deli gibi ev araba alıyor,en kötü hisseler 20 kat yükselmiş,dolar 7 tl yi geçince yine kriz söylentileri sermaye kontrolleri havada uçuşuyor,burayı okuyunca yarın türkiyenin batacağını koronadan yok olacağını düşünüyorum.ama dışarıya bakınca bu işin burda yazdığı gibi olmadığını düşünüyorum.yani teorik ile pratik birbirinden farklı.230 milyar dolar dth ın olduğu bir ülke nasıl batacak.kebapçının önünde kuyruk var mekanlar full dolu gece saatlerinde midyecilerde sıra var,yani kriz varsa dar gelirliye var.fakir her zaman fakir zengin her zaman daha zengin bu ülkede.o yüzden sıkmayın canınızı.iş bilenin kılıç kuş*****n.hükümet gitse zengin daha zengin olur.sistem bozulmaz.sistemden faydalanıp gelir düzeyinizi arttırmaya bakın,yoksa insan söylenir deli olur kendi kendi ile kavga etmeye başlar.Türkiye de düzen hiçbir zaman değişmez kimse de değiştiremez.Fatih Portakal ekranda adalet dağıtır,yatında yazın keyfini çıkartır.Kılıçtaroğlu diktatörlüğe son vereceğiz der her kurutayda başkan olur.Rte 3 dönem sonra bırakacağım der hayatta bırakmaz.Bahçeli ona keza.korana maske falan hikaye,hayattan zevk almaya bakın.yoksa tımarhaneden farkı kalmaz.siyasetten uzak kalıp işinize gücünüze bakın yoksa hayat kalitesiniz yok olur gider.