fausto papetti'den lonliyğ şapırt dinliyor , kendini mutlu hissediyor...
Printable View
fausto papetti'den lonliyğ şapırt dinliyor , kendini mutlu hissediyor...
Bak arkadaşım sanayi mühendisi olduğumu yazmıştım , hayatım fabrikalarda geçti. Şu an emekliyim , danışmanlık işlerim var. O fabrikalarda insanların nasıl işten çıkarıldığını veya 1138 tl ye mahkum edildiğini de inan dibinden biliyorum , yaşıyorum. Siz ve komutan logar nickli arkadaş genelleme yaparak öğretmenlik gibi çok şerefli bir mesleği yanlış yargıladınız üstelik eski bir öğretmen mişsiniz.
Genelleme yapmayınız. Her meslekte ******** de var layıkı ile yapmıyan da var , layıkı ile yapan da var. Hiç bir mesleğe , kötü unsurlarını genelleme yaparak betimlemek , layıkı ile yapanlara en hafifinden haksızlıktır.
Geçen sene önümde oldu. Trafikte önümdeki 2 araç , aşağıdan indiler , iş büyüyeceği belliydi , biri bıçağı çıkardı , tam o sırada belinde silahı ile üstelik polis memurunu ben gördüm , o da gördü olayı , ama ne yaptı o , gitti yolunu değiştirdi , suya sabuna dokunmadı , adam da diğerini bıçakladı kanlar içinde bıraktı. Şimdi polisler böyledir mi diyelim ? Kahramanca hepimizin canını, malını koruyan polislere ayıp , haksızlık olmayacak mı?
Komutan logar da genelleme yapmadan tanıdığım bazı öğretmenler dese , siz de genelleme yapmasanız bu kadar yazışma olmazdı. Yanlış yaptığını bilmekten çekinmeyin. Yanlış yazmışım , düzelteyim demek insanı küçültmez , büyütür.
Fatih olmuyor ,kıvıramıyorsun. Konuştukça batıyorsun .
Yok seninle tartışarak bir yere varılmaz. Ben kapatıyorum konuyu .