Eninde sonunda suudi arabistan bölünecek. katarı ilhak ederek yada etmeden. Bunu ben demiyorum şeytanın arka bacağı rice diyor.
Söyledikleri teker teker oluyor. Bir de Pentagonun ilginç bir arizona tatbikatı vardı o sıralar. İsmi verilmeyen hayali bir ülkeye düzenleniyordu. Belki hatırlayanlar vardır. Onu arşivde bulamadığım için yazmıyorum.
Büyük orta doğu projesi diye algıları yönetmeye devam ettiler bir süre. Aslında esas proje Büyük israil projesi. Adım adım gidiyoruz. Hidrokarbon yakıtlar tükenene kadar, beyaz adam paylaşmadığı yeni nesil teknolojisi ile tamamen güvenlikli, robotlarca korunan site devletleri inşa edene kadar. maverün nehirin suları kontol altına alınıp, su ve dönüşebilir enerjinin beraber olduğu vadedilmiş topraklar kurtalıncaya kadar Müslüman coğrafyasının yaşanılabilir olması zor.
Kızıl kimerler bile barış derken, muz cumhuriyetlerinde bile terörist gruplar silahlarını teslim ederken, dünyanın uygarlık beşiği coğrafyasında, endüstri ve sanayi devrimini gerçekleştirmiş insanca yaşama endeksinin en üst seviyede olduğu avrupanın dibinde
kan dökmeye devam. Kime yarayacağı belli bir düşmanlık için her şey hazır.
Bu riskler oldukça Türkiye için önümüzdeki zamanın çok çetin geçeceği aşikar.
Bu noktada önce dolar sonra sarışın yatırım anlamında unutulmaması gereken enstrümanlar.
https://www.youtube.com/watch?v=PbpkCq9RqGo