Osman bölükbaşı nın yerinde bir sözü mevcut :he::he::he:
Printable View
Osman bölükbaşı nın yerinde bir sözü mevcut :he::he::he:
Vatanseverlik hilal bıyıkla coşkulu türkü ile olamaz. Vatanseverlik ülken için faydalı olmaktır. Üretim yapmaktir vergi vermektir. Benim alanım laboratuvar. Ben okuldan boş mezun oldum. Ama sonra 5-10 yıl ders çalıştım alanında en iyi olmak için. Satın alma dan tut kaliteye kadar. Kalite programında dereceye girdim Türkiye çapında. İmkanlarimiz onların 10 da biri değildi. Aldığım ürünleri sınıfımızdakilerin belki yarı parasından tut 1/10 fiyatına aldım. Tabi bunun için İstanbul'a distribütöre bile gittim. Çalıştığım testlerin çalışma yöntemi prensibi vs herşeyni öğrendim. Kapalı sistem cihaz. Yani dışardan bir şey koyamazsin herşey barkotlu. 30 ml kite bugünun parasıyla 400 TL veriyorduk. Ben bunun aynı yöntem ve metot kitini manuel cihaz için olanini 1 litre 50 Euroya alıp doldurup doldurup çalıştım. 12 bine karşılık 50 TL böyle onlarca test yaptım. Ha kalitede zerre fark yok. Şöyle düşünün benzin alıyorsun OPET Shell Total gibi. Benzin aynı. Bizde tek sorun barkotsuz girmez. Onu da boş kutuları atmamıştım tarih geçince hafızadan siliyordu cihaz. Böyle böyle milyonlarca tasarruf sağladım ülkeme. Bizde gebelik ve şeker hastalığı için glukoz tolerans testi vardı. Bunun için kullandığımız saf glukoz tozu 9 Euro ya alıyorduk. Ben bunu araştırdım. Gıda sanayi bunu dextroz yani lokum tozu olarak kullanıyor. Bugün ku TL fiyatı 5 TL biz medikalden 9 Euro ya alıyorduk. Sorumlu doktora anlattım, İnanmadi. Dedim bunun dünyaca standardı var bunu sulandırıp cihaza onlarca kez hasta kanı gibi okutalım. Şayet 100 +- %5 çıkarsa doğru bizim kullandığımız bir ürün dedim. Kabul etti. Yaptık %1-2 yaklaşık çıktı. Gözleri parladı o gün sorumlu doktor bana güvendi ve bilgi ve tecrübem konusunda ikna oldu. İddia ettiğim şeylerin klinik yada bilimsel olarak doğruluğu olmadan havada kalır. Ben bundan hiç uzaklaşmadim. Türkiye'deki tüm hastane laboratuvarin katıldığı kalite testinde ilk beşte oldum. İmkan ve teknoloji gelir yönünden sonda olmamıza rağmen. Benim vatan sevgim sevdam hep beni kamçıladi. Hiç devlette çalışmak istemedim. Çünkü devlette bunlar olmaz. Orda ki hiyerarşide buna izin vermezler. Çoğu hastanede medikalcinin boyundurugu altındadır. Bir şekilde rüşvet yada para döner. Ben bunu yapamazdım.
https://i.hizliresim.com/RLLYah.png
https://i.hizliresim.com/PTy0LE.png
BİR ÖNCEKİ hafta sonu 6,89 seviyesinin ortalamalar açısından önemi ile ilgili bir gönderi yapmıştım , bu hafta ise trend çizgisi açısından önemini gösteren grafik yukarıdadır.
Abi emekli olduk. Benim kanaatim 13 şehit ile HDP CHP iyi parti defteri dürüldü. CHP iyi parti yada daha küçükleri bir aday ortak payda zor olur gibi. RTE kazandığı tüm seçimlerde mağduriyet vardır. Eğer biden de bir hamle yaparsa kesin seçim. Sorun şu. Akp doğuda rahat rahat miting yapar yardım vs ama bunu muhalefet yapamaz provoke edilir. İllaki bir yerine HDP PKK sokulur. Bunlarda izan merhamet vicdan yok. Her yol mübah bunlara. YouTube den bak İmamoğlu FSM türbesinde tekme atmış. Kayıt yok biri görmüş. Eli arkada girmiş. O hareketi ile fethin intikamini alıyormuş. Yani Yunanlı diyor bunu diyende var. El insaf yahu. Bu kadar mı olur. Bunlar için seçim olsun yeter. Herşey olur.
Yaaa... Bi daalın yav...
Üç günlük seyisliklen, siyasete soyunmayın.
Siyâset ince hassas iştir, sizin aklınız ermez.
Seçim sath-ı mahallî oluşmamıştır.
Murat Karayılan iti, gözleri bağlanıp Turkiyeye getirilseydi, o satıh oluşurdu.
O zaman TV'lerde bu itin, APO'dan çok daha tehlikeli olduğunu görürdünüz.
Anlayamayanlar için söyleyeyim, ahalinin % 80 civarı bu iti tanımaz bile.