https://www.youtube.com/watch?v=yrQ6w7mShHg
1 trilyon dolarlık projelerimiz
2050 ye kadar sıkıntı yok gibi :rules:
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=yrQ6w7mShHg
1 trilyon dolarlık projelerimiz
2050 ye kadar sıkıntı yok gibi :rules:
buyrun yıllardır çivi çakılmamış bir balon proje daha, BIO ISTANBUL
http://www.bioistanbul.com.tr/
tuzağa düşen enayi mutlaka vardır.İYİ Kazıklanmalar.
Şunu hiç düşünüyor musun. Insanlar nedem memleketlerinde rahatlarını bırakıp 20 m2 lik odada yaşamaya razı olur?
Evin m2 sinden daha önemli şeyler de var demek ki...
Piyasa herşeyin en iyisini bilir...
Misal Beyrut'u hiç gördünüz mü? Guzeller güzeli bir yer. Ama emlak vs sudan ucuz.. acaba niye? Acaba piyasa neden ona o değeri biçmiş?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elekrik simdilik dogl gaz ve komurden uretiliyor
Sirketler yatirim yaparken devletler kanun cikarirken 20 sene sonrasini dusunerek yaparlar. Komur santrallerinin cin bile terkediyor yavas yavas. Dusun Cin bile terkediyor artik sana ne diyim
Dogal gaz ise tamamen ara saglayici olarak kalacak. ABD icin konusmak gerekirse bundan sonra elektrik uretiminde payi devamli azalmasi garanti. Sebebide yenilebilir enerji kaynaklari bazi eyaletlerde elektrigin 100% unu saglamasi icin tesvik goruyor. Aynisi bazi Avrupa ulkelerinde de var
Istanbul un gettolari copluk tabi
adam gibi yerine tasin sende
ABD de ise heryer copluk. Sen turist olarak geldigin icin farkina varmiyorsun. Sirtinda ufak canta elinde cep telefonu gez babam gez . Gezmek baska yasamak baska.
Amerikan irkinin cirkinligini ve Turk irkinin guzelligini ne kadar anlatsam azdir. Bunu ben degil herkes soyluyor. O yuzden ABD olsun avrupa olsun orada yasayan Turklerin hemen hepsinin Istanbulda bir daire alma hayali vardir. Cunku nasil olsa donulecek e dondugumuzde Kirsehirde yasamayacagimiza gore?
Ama kimse donuyormu? Cok azi. Emekliler ve vurgun vuranlar yada TR de zengin aile cocuklari. Gerisi ABD de surunuyor. Bunlar gercekler
Ama ben bu gercekleri kimseye soylemem. TR ye tatile gelince ilk basta bende ABD nin ne kadar rezil bir yer oldugunu soyleyip duruyordum herkes bana garip garip bakiyordu. Sonra esim uyardi burasi Turkiye insanlarin algisi farkli falan
o zaman bende basladim arabam soyle buyuk evim soyle buyuk maasim manyak yuksek ee naapim insanlar zavalli. Sanki araba buyuk olunca ev buyuk olunca yada maas yuksek olunca hayat kalitesi yuksek zannediyor. Insanlarin zaten cogu zavallidir ya neyse bu da ayri konu
Vergi geliri/ gsmh oranı dediğinizin üstünde. 2014'te 23 imiş. Sanırım şimdilerde 25 üstüdür...
Ikinci olarak mesele oran meselesi değil. Bu oranın daha fazla olduğu gelişmiş ülke çoktur ama sizin de dediğiniz gibi adil olmaması en çok can sıkan
2. Olarak da olay şuna benziyor...
İkimiz de otele 100 lira veriyoruz. Sizin odanız kral dairesi benimkinde klima bile yok.... ben sikayet ediyorum. Siz diyorsunuz ki aynı ücreti ödüyoruz niye sikayet ediyorsunuz...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
harika sorular bunlar hemen cevaplayalim
neden insanlar 20 m2 ye saplanmayi tercih eder? Bende onlardan biriydim. O zamanlar internet yoktu neresi iyi kotu bilmiyorduk ogrenciydik cepte para yokken nasil daha buyuk eve gececeksin?
O yuzden buyuk sehirlere gittiginiz zaman hep boyle surunen master doktora ogrencileri gorursun. Evinde sacini kesmeye calisanlar, evinde yuz turlu yemek yapmaya calisanlar o yuzden yangin tehlikesi gecirenler, ufacik 50 m2 evde parti vermeye calisanlar araba alip park yeri olmadigi icin evinin 5 sokak otesine guc bela park edenler, parasi olmadigi icin yari bodrum katinda yasayanlar yada zili olmayan kapili evlerde yasayanlar daha neler neler. Bu tur yerlerde gercek ingiliz veya amerikali bulacagini zannetmiyorum bizim gibi gocmenler yasiyor hep.
Beyrut niye ucuz cunku savas var. Ama sen piyasanin hep dogru fiyatlandirdigini zannediyorsun. OYle olsa firsatlar olusmazdi. Piyasada fiyat her zaman dogru degildir insanlar rasyonel davranmiyorlar duygusal davraniyorlar