sağolsun muhalefet bu konuda uzman yıllardır aynı terane asgari ücret artsından başka bir söylem yok bu şekilde oylarını artıracağını sanıyor iktidar artırıyor oyları o topluyor bizede ayşe kadın fasulyesini 100 liraya almak düşüyor
https://www.bloomberght.com/bloomber...kseldi-2302521
Bloomberg in 18-23 Mart tarihleri arasında 24 ekonomistin katılımıyla hazırladığı ankete göre Türkiye'de 2022'de büyümenin yüzde 3,5; ortalama enflasyonun ise yüzde 55,7 olacağı öngörüldü.
Ankette 2022 ve 2023 yılı için enflasyon beklentileri de paylaşıldı. Buna göre 2022 için enflasyon tahmini 43,7 den yüzde 55,7 ye, 2023 için önceki enflasyon tahmini ise yüzde 19,2 den yüzde 21,8 e güncellendi.
İlk iki ay ortalaması 51 ise ve kasım-aralıkta baz etkisi nedeniyle düşük çıkacaksa yüzde 55,7 ortalama için mayıs-haziran gibi yüzde 60-70 gibi gelmesi beklenir.
2023 Haziranda seçim olacaksa baz etkisi nedeniyle enflasyonda max. değerlerin mart, nisan ve en geç mayısta olması gerekir.
Yanlış mı düşünüyorum?
Kkm her 3 ayda bir %25 garantisimi veriyor.neymis ne değilmiş bilmeden girenler (araligin son günleri) iyi faiz aldılar. ocakta girenler 13.xx girdiler 24 subata kur.13.80 (savasin basladigi tarih )koy faizi kafa kafaya e niye bekledim ben 3 ay 17 almak için mi.
Olaya dolar bazlı bakım benim elimde tl var. Ben alış kuru ödemeden dolar alıyorum. Üstüne faiz veriyorlar. Eğer kur faizden fazla artarsa paramı geri alıyorum. Faiz yukarıda çıkarsa bu sefer aldığım faizle daha çok dolarım oluyor.
Çoğu banka dolara 1’in altında faiz veriyor. Bence gayet güzel bir anlaşma. Hem sigorta var. Sigortaya gerek olmazsa faiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ABD Medyasında:Yaptırım uygulanan Rus Oligarkına kucak açan Türkiye haberleri çıkmaya başladı.