Emlak Hc teşekkürler bilgilendirme için biraz sohbetinizin arasına damdan düşer gibi girdim ama forum maalesef ki damarlarıma işlemiş yıllardır. Kusura bakmayın. Ytd
Printable View
Emlak Hc teşekkürler bilgilendirme için biraz sohbetinizin arasına damdan düşer gibi girdim ama forum maalesef ki damarlarıma işlemiş yıllardır. Kusura bakmayın. Ytd
Hocam maçlarda taraftar takımını desteklemeye gider, avazı çıkıncaya kadar bağırır, Tv den izlemek için para verir, stat da sıraya girer yağmur çamur dinlemez, o şehir bu şehir maçlarına gider üstüne yine para verir.
Üstüne üstliük bazı maçlar olur dayak bile yer, poliste döver. Gider yine kombine bilet alır yıl içi maçları kaçırmamak için. Şimdi burayı kahvehane gibi düşünelim borsa kahvesi dayağı tahtacı atıyor, bizler gibiler alışmışız kahve kültürüne. Ama burası stat gibi olmaz gizli ziyaretçi çok üye olamadan okuyanı çok! Ha bizim gibiler ömrünü burada harcamış üstüne hem tahtacıdan dayak yiyip hem de para isterlerse kimse kalmaz kanımca burada.
Dediğiniz gibi yeni aga elini cebine atmalı 🤣
Ne ters yazdım yahu ne alaka Valla yazdığından ben bile birşey anlamadım ama bu kadar yazınca da silmeye kıyamadım..
yok üstad.. ama aylık 300 bin hiti olduğunu düşürsek.
3 milyon etmez bence. tr de googledan reklamdan kazanmak çok zor.
yüksek hitin olmalı.
aylık hit.
https://www.similarweb.com/tr/website/hisse.net/
...
ekonomim haber sitesi bile 20 milyon falan
düşün artık .
Biz alışmışız dayağa toplum olarak galiba. İlkokul da öğretmenden korkarsın birsey olsa eve gelince baban döver, baban senin yüzünden anana kızar sonra gelir anan döver.
Liseye gidersin lisede gruplar vardır, evde dayak yemeyeyim dersin okulda yersin dayagı, üniversite ye gidersin evdekiler duysa umrunda olmaz polisten yersin dayağı, askere gidersin komutandan yersin derler.
Artık bu yaşamlar kalmadı tabi. Yemi nesil bilmez eski yaşayanları. Dayağa alışmış eski bir toplum ile bunun farkında olmayan yeni nesiller. Gidişat kötü artık dayaksız vergi ile çözüyorlar her birşeyi.