Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Tam yatırımlık. %50 kar nerde var.:) Tuvalet kagidi Bu sene al Seneye iki kati
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim benim durum ondan zereeeeee Benim hanimla ayni kurumdayik O da doktor ben de O mudur oldu ben it muduru bile olamadim 24 saat esaret yani Üstad belkim hobi yapmıştır sizi ezmeyi
Alıntı: Originally Posted by myfinans Tam yatırımlık. %50 kar nerde var.:) Üstad siz bunu bilemez olamazsınız, yüzde 50 kar yoksa ticarete girilmez
noluyo benden habersiz ne sohbet dönüyo burda😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by Kemtuz Üstad belkim hobi yapmıştır sizi ezmeyi Bilmiyorum Ovunmeyi hic sevmem ama cok yakisiliyimdir Bakarken sevgiyle bakiyor Cokta kiskaniyor Anami sevmiyor herhalde Herhaldesi fazla😀😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by Kemtuz Üstad siz bunu bilemez olamazsınız, yüzde 50 kar yoksa ticarete girilmez Doğrudur. Yapmayı becerebilen için en ideal iş ticaret
bu nasdak turpun gazı ile yürüyo ama omuz baş omuz oluştu websterin degisiyle bacak omuza olacak yakında bize dikkatli olmakta fayda var
Alıntı: Originally Posted by Webster Bilmiyorum Ovunmeyi hic sevmem ama cok yakisiliyimdir Bakarken sevgiyle bakiyor Cokta kiskaniyor Anami sevmiyor herhalde Herhaldesi fazla😀😀😀😀 Şöyle mi desek ; Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım taş olur