Sayın Karakemal,
1 kuruş siftahla başladık haftaya. Uğurlu geldiniz.:)
Printable View
dolarda bir ziplama goremiyorum
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Referandum dan hemen sonra da düşündüğüm gibi..
2019 u bekleyeceklerini sanmıyorum..
http://www.patronlardunyasi.com/habe...yor-mu-/193698
Baskın seçim olabilir..
Siz olsanız bu havada ve EVET_HAYIR'ın sonucu bu kadar yakınken erken seçim yapar mısınız?
Erdoğan, dün AKP il başkanları toplantısında bazı görevliler için "metal yorgunluğundan" bahsetti ve bunların yerine yenilerinin geleceği haberini verdi.
Böyle bir değişim için zaman vermek lazım.
Bora üstadım. Mevcut çatışma ciddi ve artık geri dönülmez noktaya geldi. Akp li yerel siyasetçilerin katledilmesi bunun kanıtı. Artık yeni bir çözüm süreci imkansiz.
ABD ye rağmen Afrinde yapılacak bir zorlama coğrafya da değişikliklerin kapısını açar.
NOT: İzlediğim ve güvendiğim twitter kaynaklarıma göre yakın zamanda Afrin e bir operasyon görülmüyor.
Orta vade abartılı bir zaman süreci olabilir. Umarım yanılırım;
"Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu:ABD şu anda askeri ve siyasi kanatlarıyla, istihbarat servisleriyle, bütün gücüyle 900 küsur kilometrelik sınırımızın dibinde, 11 bin kilometre öteden gelerek medeniyet coğrafyamız sınırları içinde bir kanser çıbanını devlet yapmaya çalışıyor. Bunun için de Türkiye Cumhuriyeti'ni alenen tehdit etmekten geri kalmıyor. ABD’nin bu tutumunun devlet ve millet tarafından gözden kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum"
Yönetimin artık kendisi doların düşmesine izin vermiyor. 3.50 kur bile bademleri rahatsız etmeye başladı şimdiden bakanlar düşük kurdan dırlanmaya başladı hoş kur iyi ekonomi yönetimiylede değil çok çok yüksek faizle düşürüldü. Şimdi faizler yüzde 17-18 lere geldi enflasyon yüzde 11.79 yıl sonu yüzde 9 a bağlarlar verilerin efendisi ve hudunisi tüikle, eeee bundan sonra üretim yapacak keriz varsa buyursunlar mala zam yapacak hoppp enflasyon yüzde 9 dur ayı diyecekler sanayiciye faize para koyana yüzde 20 ye kadar yolu var atış serbest ciddi komedi.
Bugün ODTÜ mezuniyet töreni vardı. Resim aktaramıyorum ama bir pankartı yazı olarak aktarayım.
" Notlarımızı TUİK hesaplasaydı geçen sene mezunduk."