Minareyi çalan kılıfına uydurur. Bu Trump yakalayınca değiştirmiştir.
Printable View
Damada atıp tutuyorlardı. Damat konuşurum demiş olmalı ki artık savunmaya başladılar. Muhtemelen paranın yerini söylerim demiş olmalı. Damat tüm para olaylarını biliyor. Gelelim bizim Benjamine böyle giderse bizimkini bize iki kez satacaklar.
Bugün biraz agresiflik var. Başkanlar da agresif.
gaya
embesilleri başlıktan kov bari
okuduklrını anlyanlar yazsın.
ERDOĞAN'DAN CHP'YE ALBAYRAK TEPKİSİ // "BERAT ALBAYRAK ÜZERİNDEN BENİ VE AİLEMİ HEDEF ALIYORLAR" / Habertürk
:notr:
Bizim Konya'nın bir köyünde gençler sürüden bir kuzu çalıp yiyecekler bunun planını yapıp gece sürüden çalarlar. Gece yerler içerler. Sabah uyanınca eşeğin sıpasinin ayakları kafası vardır. Gençlerin hiç biri gece bir şey yetmediğini iddia ederler. Biri de derki den yemedin ben yemedim de bu sıpa nereye gitti.
Vay vay... Demek konuşurum diye tehdit etti. Bir anda savunmaya geçtiler. Koltuğu geri ister mi. Yoksa başdanışman olmasın
Bu 10 ve 30 yıllıklar biraz daha yükselirse altın dayanamaz bence...şöyle olabilir..olmaya da bilir, çünkü 10 yıllığın dipten kalkışı sayılamıyor...diyagonalse şayet kalkış daha zamana yayılır..ama impulse ise sonuç kaçınılmaz bence...YTD
Kritik bir yatayın üstüne doğru yol alıyor..
https://www.tradingview.com/x/xjVcH3QF/