57 dayanırsa çok uzatmadan toparlayabiliriz
yoksa iş uzayacak, hatta bulanıklaşacak
Printable View
57 dayanırsa çok uzatmadan toparlayabiliriz
yoksa iş uzayacak, hatta bulanıklaşacak
Benimkilerin hepsi TL cinsinden olduğu için, kur sayesinde geçen haftaya göre artıya geçtim, ama reel kayıp (kârdan) var tabii.
Coinler arasındaki fiyat değişimlerine göre al-sat yaparak zararı minimize etmeye çalışıyorum.Örneğin, düşüşün başlangıcında SXP'nin yükselişinden faydalanabildim. Yerine çok düşen, ama inandıklarımdan aldım.
Full malda olamaya ve iyimserliğe devam...SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet dolartl hareketi öyle bir durum yarattı gerçekten
fakat o da aşırı şişti, kısa vadeli olarak terse de dönebilir
gerçi 57 çevresi tutarsa bu sefer burası kalkabilir filan
böyle zamanları sevmiyorum, kazanç/kayıp iki ayrı fiyata birden bakıyor ve ikisi de volatil
Aralık'ta da faiz indirimi yapacaklarını şimdiden söylemeseklerdi, geri gelmesi beklenebilirdi. Ama şimdi biraz zor.
55-60 bin arası testere midunda devam edecek gibi görünüyor. 70 bini aşmadan ralli biraz zor...
Yatırım tavsiyesi değildir.SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mantıken öyle ama piyasa bu, herkes dalmıştır, önemli yere kafa attı (11.3-11.35) ve RSI yakın tarihinde olmadığı kadar şişti USDTL'de. Bir miktar bir ara gevşeyecek illa ki, buralar iyi bir aday aslında. Çökme değilse, soğuma kafası en azından.
Yani bu sefer kripto yürüyüp, dolar gevşeyerek bir süre yerinde saydırabilir TL bazı :) ... olasılık var
ABD nin kripto parada vergi işi aslında artık kripto paranın yasal olarak kabul edildiği anlamına geliyor. Artık yapılması gereken içi dolu criptolarda beklemek.
Zaten bu kadar hacim dönen bir piyasyı kimse yok sayamaz, yok edemez.
Vay be!...
1.500'e dayandı...SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bitcoin / Lira güncel ATH:
689.689