Hisse için beklemedeyim, tüm portföy endeks shortum. Bunları hedeflediğim yerde kapatabilirsem dünya kadar hisse alacağım 😉
23-06-2022, 17:58
tidebringer
Her biri 15 er puandan boru gibi 4 tane mumla (5dklık grafik) işi bitirdi pala bugün.
23-06-2022, 17:58
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by ariston
Her akşam karanlık odada veriyorlar bugün bence vermezler gündüz gözü yeterince verdiler diye düşünüyorum, yarın sabah için aldım az bir şey bakalım ne olacak.
Bugünlerde çok ballısın, genelde bende mal alıcaksam eğer akşam pazarı ucuzluğunu beklerim.
güniçi trade için alanlar akşam olunca malları geri veriyorlar
23-06-2022, 17:59
Drej
Alıntı:
Originally Posted by Drej
Hisse için beklemedeyim, tüm portföy endeks shortum. Bunları hedeflediğim yerde kapatabilirsem dünya kadar hisse alacağım 😉
Bu arada çok geçmiş olsun, shorttan dönüp long olmanıza üzgünüm. bu hissi yaşamamak için bazen reverse olamıyorum… bu yüzden 3 çok sağlam batışım var 😔
Hüseyin abimiz gene 2 zar a verdi ben tek zar attım ondan bile fazla getti :whistling::kmk:
23-06-2022, 18:00
mert45
Alıntı:
Originally Posted by sindoma53
Benim zarlarda ağırlık var o kadar olsun:)
hadi kolay gelsin.
Sana da kolay gelsin :)
23-06-2022, 18:00
BaşKara
Alıntı:
Originally Posted by mert45
Demek nefis Boğa paterni böyle oluyormuş ,şort arguman yokmuş da artı gap da fışkırtma da falan da filan :kahkah: ne güzel şortta oturduğum yerden para kazanıyordum şindi kimden tahsil edim bu çifte zararı :kmk:
Ne diyim haklısın. Sinyal 3 saatliklerde gelmişti kısa vadeli olacaktı ama basiretim bağlandı. Üç kaldıraca 8-9 bin puanı geri aldı piyasa..