Bu arada eskiden puskevit derdim hatırlar iseniz.
Harekete başladı bana göre.
10x potansiyel var.
Printable View
Bu arada eskiden puskevit derdim hatırlar iseniz.
Harekete başladı bana göre.
10x potansiyel var.
kuraldır.. şirket son kötü bilançoyu yolluyorsa, o günkü fiyatlama diptir, ordan başlar yukarı- en kötü geride kalmıştır.. şimdi hatırladım 48 TL biraz ulker sattığını söylemiştin, ben de o günlerde çıkmıştım maldan, 2022 ekim-aralık ana mal olarak ulker taşımıştım.. ocakta bir iki daha denedim çarpıldım, sonra bakmadım.. 18.aug bilanço gününden beri yüzde30 koymuş ama hala gideri var bence, yani en kötü geride kaldıysa.. riskli bi iş yapmıyo ki, bisküvit yapıyo, türk-rus yapımı bi grain deal çok yarar ülkere, acaip yarar
ÜLKER'de bugün KAP haberi vardı, genel kurulda iştirak alımı onaylanmış, birleşmeden dolayı çıkarılacak ek sermaye halka kapalı olacakmış.
Geçen bir sohbet programında 7 milyar dolar borç vardı eritildi vs deniyordu. Muhtemelen grubun genel borç seviyesinden bahsediliyordu.
Simit ve ekmekde işçilik çok, bisküvit otomasyon ile üretiliyor ve daha hesaplı olmaya başladı.
Öte yadan kakao fiyatları artmış çikolata yine de pahalı bir ürün sayılır. Bisküvi, şekerleme ve çikolata alanında çok fazla şirket var ama ülker en bilinen marka. ULKER markası Yıldız Holding'e ait deniyor öyle bir şey var ise o biraz sıkınıtılı durum olabilir.
>>>>>>
ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.'nin gerçekleştireceğini bildirdiği tahsisli sermaye artırım işleminde, 27.275.855 TL nominal değerde kaydi bakiye (ISIN Kod: TREULKR00015), Şirketin talebi üzerine 29.08.2023 tarihinde borsada işlem görmeyen statüde ihraç edilmiştir.
İş Bankası bir ara piyasadan geri alım yapmıştı, miktarına baktım 530,307 TL denmiş, herhalde 530,307,000 TL nominal hisse demek istemişlerdir diye düşünüyorum çünkü sermaye de 10,000,000 TL denmiş.
Normalde geri alınan paylar özel izin alınmaz ise belirli bir süre sonra elden çıkarılmak durumunda.
https://i.hizliresim.com/qs62htu.jpg
Bazen olumsuz bir şey yazmaya kalkınca duvardan ses geliyor, garip bir durum.
Her doğru her yerde söylenmez denir. Buradakileri doğrudan etkilese yazardım.
Sohbet programlarında bazen önemli kişiler yanlış veya eksik bir şey söylüyor, neyse ki bir başkası biliyor ise işin doğrusunu söylüyor ve yanlış bilgi yayılmamış oluyor. Öte yandan bazen de gerçeği bilen yok ise o akıllarda kalabiliyor.
Dolar enflasyonu...
https://twitter.com/stats_feed/statu...ETnPvd08g&s=19