Emeğiniz için çok teşekkür ediyorum Sayın Black Mirror, sağ olun.
Printable View
Rica ederim, tum forumdaslara foruma katkilari icin tesekkur ederim. Tabloyu yavas yavas vakit buldukca tamamladim , Pazartesi - Sali tamamlayabilsem daha fazla faydali olurdu. Neyseki yeni haftaya yetisti. Yeni fon olarak GBC ekledim , ne kadar saglikli tahmin edebilecegiz bi bakalim. Herkese bol kazanclar , iyi aksamlar.
İyi akşamlar diliyorum bol kazançlar para piyasası fonu mu kısa vadeli borçlanma araçları fonu önerirsiniz? Elimde fil var merkez bankası kararına kadar elimde tutacağım. Siz azimut önermiştiniz maalesef alamadım.kısa vadeli borçlanma araçları fonu olarak hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim
Bu hafta ''d*****n kuyruğu kopacak.''.
Utanmadan sıkılmadan öyle dediniz böyle çıktı diyenlere lütfen itibar etmeyin sayın blackmirror... moralinizi bozmayın sizi takdir edip saygı duyanlar sizinle.
Hem öyle demiyor veriler onu söylüyor o verilerde bir ay öncesine ait...
Üstelik öğrensen ne olur öğrenmesen ne olur...sonuç değişmeyecek nasıl olsa...tahmini gün sonu işte alacağın pozisyonu zaten sabah alacaksın bu nasıl emeğe saygı duymayıp azarlar tonda söylenmek.. beğenmiyorsan gir mkk ya öğren
iyi akşamlar hocam, azimut önermiştim kısmını anlamadım .(ppz kastediyorsanız, evet fili geçiyor artık ) bende de fil var ppf.içinde vergi biriktiği için değişemiyorum. borclanma fonu şimdiye kadar hiç almadım. hiç hakim olduğum bir konu değil. o yüzden yanıltmak istemem. o risk grubu için daha konservatif portföylü defansif değişken fonalrı tercih ediyorum.
DİBS fonlari icin bu haftaki surpriz olmasaydı uzun vadeli HTT ve DZT almayi gozden geçiriyordum. Fakat beklediğimden de cok sert hareket oldu. Benim için tren kacti maalesef :(
KVBA daha az salinsa da bu aralar orası da volatil. Tamamen ppk sonrası ne karar çıkacagina göre düşünülmeli. Yani şans :)