EROL MÜTERCİMLER: TÜRKİYE'Yİ BEKLEYEN ASIL TEHLİKE... | MURAT MURATOĞLU
çok güzel ya. :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=WmyRbnipH9c
Printable View
EROL MÜTERCİMLER: TÜRKİYE'Yİ BEKLEYEN ASIL TEHLİKE... | MURAT MURATOĞLU
çok güzel ya. :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=WmyRbnipH9c
ters bayrak hikayeside Nuri nin millet :)
tiktir et zaten topik görüceğini görüyor bileceğini biliyor biz düşüş nerde bitecek ona bakalım.
ben arkada 2 tarih takip ediyorum emlak 22-23 ekim RTE nin katılacağı brics hikayesi diğeri 3 kasım ekim enflasyon rakamı takip ederim.Şurası dip burası çukur anlamam boş işler :kahkah:
adam yazmış 8700 döner eeeeeeeeeeeeeeeee o seneryo çalışmazsa 7300 beklerim arada ne oynuyor %18 fazla sonra analiz yaptım :drunk:
o nedemiş bu ne demiş.. ona bak grafiğe bak habere bak .. böyle hayat mı olur yaw.
gün başladımı başladı..hergün yenidir. dipmiş tepeymiş bulmak saçmalık. dipte yok tepede yok.
tepeyi işaretleyenler borsanın zirve yapmasını % 800 yükselişi malak gibim izledi :drunk:
sorsan hepsi buldu :kahkah:
geçin bu işleri.
KORKAKLAR CESURLARA TEK KELİME EDEMEZ..ANCAK ONLARIN HİKAYESİNİN DEDİKODUSU YAPAR.
Kimse orta vadeli öngörüyü yazıp kayıt altına almak zorunda değil-saygı duyarım....AMA BUNA CESARET EDEMEYENLER, fikrini yazanların düşüncesini itibarsızlaştıramaz ..Onlara tek laf edemez.
Kimseyi bacağından asmıyoruz.Evine haciz gelmiyor..Burada ibreti alem için teşhir etmiyoruz.
istediğimiz, ORTA VADELİ DİP DÜŞÜNCENİ NET olarak yazman ve olası 5 aylık hedefi vermen.AMA ŞARTSIZ-ANKARAYI GEÇERSEN KONYA GÖRÜNÜR DEĞİL..Çünkü fikir beyan edenleri tiye alıyorsun..O zaman en güzelini sen yap...ZAMANI GELİNCE İLK ÖNCE BEN TAKTİR EDECEĞİM.
Tabii bu daytradeci düşüncesi.
Trend takibi yapanlar varsa,
Düşerken hisse alınmaz, ayak topuuna kadardüşüp diz seviyesine gelince alınır göbek seviyedi geçilip baş seviyesine kadar tutulur, baştan geri gelmeye başladı göbek seviyesinde satılır.
Aslında burda bi sıkıntı mevcut, asıl pata diz ile ayak topuuu
Ve
Göbek ile başta
Normalde diz seviyesinde al göbek seviyesinde ver derdi kulakları cinlasın ariston abi