akşam akşam var bi ahreket 92 üstü kapatsa bari
Printable View
akşam akşam var bi ahreket 92 üstü kapatsa bari
viop topiğinde bu akşan kapanış için 3.95 üstüne iddaya girenler var, ne içiyorlarsa..?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hicbir cikis ilelebet olmadigi gibi hic bir dususte sonsuza kadar olmaz, alcalan takoz yapiyor su an (3.98/3.72)
alcalan takozda ise cukur kadar veya cukurun yarisi kadar ; gidecek yeri var daha..
ayrica buyuk bi canaga kulp takiyor ; 3.94/3.98 hareketinde olusan canaga kulp takiyorsa kulp boyunun 4.40 a kadar yolu var..4,05 ustu kademeli cikarim ben , sonraki formasyona bakar tekrar girer veya hic bulasmam cunku doviz isi ihtiyar isi , benim ruhuma ters lakin bi kere bulastik..
bu arada cihangir solculari topicte yine siyasi dehalarini konusturmuslar, inanin kucumsediginiz zumreden bi farkiniz yok..:)
bir bilgi daha;
1 ocak 2018 dolar fiyati ne ise ona bakin ve ustune yuzde 12 ekleyin , 1 ocak 2019 fiyati bundan daha asagi olmaz, bu TC devletinin resmi enflasyonu kadar prim yapmasidir, diger etkenler haric..unumu eledim elegimi astim diyenler hic al sat , sat al'a bulasmasin..sene sonu fiyati mb anketindeki gibi 4.15 falan olmaz; 5 tl olur..ytd