Hocam emeğine sağlık
Printable View
Elinize sağlık @Black Mirror.
Tahmini gün sonu rakamlar ile kesin rakamlar arasındaki farkta, portföydeki hisselerin değişmesi dışında, minimum %80 hisse tuttukları için, geri kalan %20 ile ne yaptıkları da çok önemli oluyor. Bazı fonlar kısa vade de çok hızlı hareketler etmez, uzun vadeye odaklanır, bu durum izahnamelerinde belirtilir. Bu tarz fonlarda gün sonu tahminler daha tutarlı oluyor.
Bu arada Mps henüz ziraatte belli olmadı. Bu sıralar nedense ziraat kendi fonlarında da geç belli olduğu oluyor. Kamu bankası olduğu için esnek çalışma, evden çalışma vs. uyguluyor olabilirler.
Sağlığımız için maske takalım, sosyal mesafeye dikkat edelim.
merhaba, vergi birikmesi neden değiştirmeniz için engel teşkil ediyor, hsyfler gibi belirli bir vade sonunda vergi muafiyeti mi oluyor. syg.
Merhaba, hayır ama sonuçta içinde biriken vergi için de nemalanıyorum, bileşik oluyor. Satıp değişirsem meblağ bir anda azalacak, değmez diye düşündüm. Yoksa matematiksel çok fark olmuyor. Bir anda portföy nakden azalsın da istemiyorum, psikolojik boyutu da var. 4-5 yıl oldu fil taşıyalı. 13 küsürü bulmuş stopaj. Bir ara temizlemek lazım tabi.
Bilici ÷3 artıda. Nasıl eksi eib. Haftasonu 3 gün boşa gitti. Üstüne eksi yazmış.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim hesapta EIB -0.05% göründüğü için yazdım ama bu kadar beklenmeyince ben de huylandım açıkçası. Biri daha kontrol edebilir mi hesabından. Bazen yeni fiyat gelmeyip sabahki fiyat güncellemesi oluyor gün içi çünkü.
Bir yanlışlık yaptıysam özür dilerim herkesten.