Bence en ucuzu ÜLKER. Ama iki hissede güzel şirketler. Başlarını kaldırdılar umarım devamını getirirler.
Printable View
DMSAS 6.24 YÜKSELEN KANAL DESTEĞİ TAKİP EDEREK İZLENEBİLİR . KUYAS KIPRAŞTI izleyelim. Kesinlikle YTD.
Orge icin ne dersiniz arkadaslar...yarin icin hareker yapabilir mi
Skbnk yorumu alabilirmiyim. Tesekkurler simdiden
Çelik hocam ve diğer arkadaşlar soruma cevap verirseniz sevinirim. Çelik hocam 6.50lerde dediği an Olmip almıştım düşük bir miktar 15leri gördüm satmadım hedef fiyata odaklandığımdan. Lot sayımı ve buna bağlı maliyeti yükseldi. Olmip son zamanlar sessiz sessiz güzel rakamlarla hep ilerliyor. Teknik ve direnç yerlerinde yardımcı olursanız sevinirim. Sankoda da beklemeye devam ediyorum. YTD
Cümleten selamun aleykum arkadaşlar .Çelik hocam INDES için 16.95 üzeri üç gün kalması lazım demiştiniz bugün üçüncü gün oldu ve iyi durdu, INDES ile ilgili güncel bir değerlendirme yaparsanız müteşekkir olurum ,teşekkürler.
Benim grafige gore 13.50 onemli. Belki yarin oralara hic ugramadan yukari devam eder belki de onay almaya iner. İnerse 13.75 sattiklarimi yerine koyabilirim. Ben 5 6 senedir alir satarim o grubu, kozalin tavanini hic hatirlamadim bir gelisme olabilir haber akisi vs.