Printable View
Esas tuprs a satış gelirse ne olacak bakalım...
Alıntı: Originally Posted by mert45 ISCTR 20 Temmuz 7.99 zirveden şimdi 7.35 ..yaklaşık %9 kayıp var ...vob oralı olmuyor ..ilginç yani bugün hareketli olmasını bekliyordum ....
Alıntı: Originally Posted by mert45 Esas tuprs a satış gelirse ne olacak bakalım... O zaman da NASA Gezegen koruma memuru alıyormuş müracat ederiz Gerçi amerika vatandaşlığı şartı var mış :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Esas tuprs a satış gelirse ne olacak bakalım... r&R hocam eli boşalt sen Mert abim sen de mapusa maltepe ve beyaz don yollarsın çıkınca da bi cls hediyem olsun (çıkabilirsem :kahkah:) ben tüprs ı düşürmeye gidiyorum :dvr::dvr::dvr: çakmağı olan ? :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by sinterklass r&R hocam eli boşalt sen Mert abim sen de mapusa maltepe ve beyaz don yollarsın çıkınca da bi cls hediyem olsun (çıkabilirsem :kahkah:) ben tüprs ı düşürmeye gidiyorum :dvr::dvr::dvr: çakmağı olan ? :kahkah: tutarmıyım ..çoktaaan gitti ..baktım mert hocam geldi yapıştırdım 800 lerden:kahkah::kahkah: bereket versin ..dünden bugüne 1300 point yeter :)
Alıntı: Originally Posted by sinterklass r&R hocam eli boşalt sen Mert abim sen de mapusa maltepe ve beyaz don yollarsın çıkınca da bi cls hediyem olsun (çıkabilirsem :kahkah:) ben tüprs ı düşürmeye gidiyorum :dvr::dvr::dvr: çakmağı olan ? :kahkah: Alıntı: Originally Posted by rosense O zaman da NASA Gezegen koruma memuru alıyormuş müracat ederiz Gerçi amerika vatandaşlığı şartı var mış :kahkah: zuhahahhahaaaaa :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll tutarmıyım ..çoktaaan gitti ..baktım mert hocam geldi yapıştırdım 800 lerden:kahkah::kahkah: muhahahahaaaa :kahkah:
ooolm , puhahaha zuhhahahaha muhahahahhaa ile 1000 sayfaya yaklaştık:kahkah: hafta sonu topiği yenileyeceğim :he: