ABD de reel faizler bayabi ekside artı reel faize geçerse artık s. Cafer bez degil cuval bile yetişmez vay babam vay inşallah olmaz PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
ABD de reel faizler bayabi ekside artı reel faize geçerse artık s. Cafer bez degil cuval bile yetişmez vay babam vay inşallah olmaz PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurum işlem yapan traderlarından gelen WhatsApp mesajlarını yazdık, dün..
MB başkanı istifa dedikodusu +
TR uluslararası bankalarda döviz transferlerinin durduğu iddiası..
Yok mal çaktı, yok kredili mallar satıldı lafları boş laflar..
Bu dedikodular üzerine işyatırım ve bank of america fiyata ve miktara bakmadı..
(Varlık Fonu, boa ile çalıştığı bilindiğinden
Neden nakde döndüğü de bilinmiyor..)
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
90'ların sonu 2000'lerin başında internet kafelerde half life diye ful aksiyon bir oyun vardı bugünlerde viop işlemi yapmak tıpkı ona benzemeye başladı. onda vuruldumu geri diriliyorsun ama bunda stopu veya alımı ıskaladınmı büyük paralar gidiyor. işsizim ve gelir kaynağım bu, aslında ali perşembe tekniğiyle düzenli olarak kazanıyorum da ama son zamanlarda yaşattığı stres istediğim hayat bumu diye sorgulatmaya başladı doğrusu: ( dün bistte düşüş başlamadan oluşan zigzaglarda long ve şort stoplarım üst üste patlayınca pes edip pozisyondan çıktım, çıktığım an aşağı bastırdı %10'luk şort kâr fırsatı kaçtığı gibi 3000 lira da zarar yazdık..bu konuda yorumu fikri olan varsa dinlemek isterim doğrusu.
Duygusal bakınca olaya,
Şimdi millet döviz çok gitti borsaya gireyim ederini koruyor hergün 1.5$da nasılsa diyordu oraya bölüm sonu mario canavarı dün geldi 1 can gitti. 1.3$altına attı. Pazartesi önemli gibi oldu.
Orada toparlamazsa Henüz harekete geçmemiş insanlar 2.canını kullanırken borsa yerine altın döviz alayıma yönelecek heralde.
Ytd
Çift maaşlı çalışanlar emekliler kredi çekip altın dolar almış. Dolar 20 yi geçecek diyor. Bu seviyeden alınır mı dedim. Abi bankadan % 1,8 ile kredi çekmişim dolar her gün ondan fazla yükseliyor dedi. Hakikaten böyle bir şey var. Bu Zincir yarın yok bu 100 u görecek derse. Ki bence TOB TÜSİAD ISO böyle bir durumu görmüş durumda tehlikenin farkında. Bunun önüne geçmek için rezev yetmez. RTE de geri vites atmaz. En yumuşak iniş. Mehmet Şimşek gibi biri Hazine ve Maliye bakanlığından tam yetkili sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Ersin ozince MB başkanı. MB TÜİK tüm kadrolarını ozince değiştirir. Acil bir toplantı ile faiz artışı. RTE bu konuya girmez karışmaz konuşmaz. Ancak böyle sakinleşir. Yoksa bu yönetim %10 faiz artışı yapsa bile geçici olur. Güven kaybolduktan sonra kazanması zor.
aselsanı kataramı satmışlar yaw ..ne bu muhabbet bilen iki kelam etsin şurda
Hicbirsey baslamadi herkes is bitti zannediyor . En fazla %10 asagisi daha var biraz oyalanir sonra 3600 bekliyorum . Bu kez bankalarla xbankn da 4000 hedef . Kendi gorusum .
Bist 100 henuz 2000 e gelmisken herkes short aaciyordu son jeton diyenler su bu 2500 de solugu aldi ama dun gelip coskuylq kazandm diyor . Duzelmeyi haketmisti . Zaten artk acemiler cikar gider kimse kredilide alamaz