usta batarsın vob mudur vop mudur yapma hisse alyat.
Peki ... :)
10-05-2022, 19:33
mert45
Alıntı:
Originally Posted by dva glaza
Sn.Mert abi siz istisnasınız,her türlü şartta işlem yapabilirsiniz/yapıyorsunuz.:yes:
Sen hep mi böyle iltifatta cömertsin :)
10-05-2022, 19:34
el turco
Alıntı:
Originally Posted by tidebringer
Dostlar, bir yakınımız var geliri belgeli değil ancak 20-25 bin civarı kazancı oluyor tabi maaşlı bir iş olmadığı için aydan aya farklılık gösteriyor. Konut kredisi çekmek istiyor ama geliri belgeli olmadığı için sorun yaşıyor, bunu nasıl çözebilir. Çözüm önerisi, fikri olan varsa benimle paylaşabilirse çok memnun olurum. Özel mesaj da gönderebilir.
özkaynak varlığı gösterebiliyorsa (hisse, mevduat, gayrimenkul vs.) konut kredisinde sorun olmaz. hiç olmadı bankalardan birine nakit yatırıp kaynak gösterebilir.
10-05-2022, 19:35
mert45
Alıntı:
Originally Posted by Kuyum
TÜRK LİRASINA karşı bu kadar cort çekmek ne kadar akıl işi dayi.. YARIN ÖBÜRGÜN BURASI ARJANTİN olmaz ise.. kredi borçluları dayi düşünsün.. o kadar..
memetabi :) çok sert oldu bu ya :kahkah:
10-05-2022, 19:38
tidebringer
Alıntı:
Originally Posted by el turco
özkaynak varlığı gösterebiliyorsa (hisse, mevduat, gayrimenkul vs.) konut kredisinde sorun olmaz. hiç olmadı bankalardan birine nakit yatırıp kaynak gösterebilir.
İpotek karşılığı araç oluyor mu sayın el.turco ?
10-05-2022, 19:40
dva glaza
Size sevgim ve saygım sonsuz.:yes:
Alıntı:
Originally Posted by mert45
Sen hep mi böyle iltifatta cömertsin :)
10-05-2022, 19:41
Ex2000
Alıntı:
Originally Posted by Ex2000
10. Ay vadede alışlarım vardı onlar gelmiş 5 adet ortalaması 2950 civarı olmalı. Onları 2 sini verdim, diğerlerini vermeye çalışıyorum. Vadesi farketmez.
12. Ay vade 3300 üzerinde yazıldım vermediler daha. Sabrediyorum daha.
Bir ara 3280 den şort açıp 3280,25 kapattım.
Şort tehlikeli TEB spotta satıp vadelide aldı. Belki spotta satıp pin bar ile bize yıkacak malı.
Bilemiyoruz belli bir yerden kademeli deneyeceğim.
Satar gibi yapıp satmıyor.
3300 üzeri bir kaç emrim gerçekleşti.
10-05-2022, 19:41
*Bozkurt
Düzenli bir aylık geliri varsa, Aylık geliri bi şekilde belgelemek lazım,tanıdık bir muhasebeci ile bir görüşsün arkadaşınız esnaf mı. gelir vergisi kaçırmaktan suç teşkil edebilür