koy geç abi.. burada kimse kimsenin yorumuna göre işlem açmaazzzz.
% 800 yükseldi borsa.. kim bildi..zirveyi. en dipten. ?
malak gibim baktık.
:)))) koy geç
Printable View
bak bunu yazıyorsun git arkada yazdığın yoruma bak 8700-8400 bandını veriyorsun burası çalışmazsa dediğin bant ismailin bantı bugun vermiş sonra ne yazmışın iran israil olayları olursa 7300 yazmışın bunada ben orta vade analiz yaptım diyorsun .bekle grafın üzerinden anlatacam.
ne dediğinizi ne yazdığınızı boş verin.
dedikleriniz yazdıklarınız sizlere para kazandırmaz/kaybettirmez
(takipçilerinizden abonelikle para almıyorsanız)
LONG / SHORT
tuşa bastınız mı tuşa ???
iyi geceler.
işaretlediğim bantı ben 3.40 larda verdim ne yazmışım bugun 2.60-2.65 kadar olan geri çekilme normal yalnız ara destek kırılırsa daha farklı fiyatlama yapılıyor aradaki boşluğu görüyorsun 2.55-2.10 lar bunun nerede duracağını sallamak bana uymaz ama yol gösterici olur diye soranlara yukarda 1 formasyon olduğunu , kanal alt bandını belirttip kenara çekildim benim için olay şimdilik bu
KAFA BASMIYOR..İSMAİL 10 KERE buradan almayanı döverler dedi...
9400 için dedi..hem de defalarca...PEKİ BENDEN DUYDUNMU....
Ben İSMAİLİ DE TAKMAM..Benim asıl olay 2 Lİ TEPE TAM DÖNÜŞ NOKTASI OLAN 8600-700 dür.
ama İSRAİL olayı nükleere sarkarsa bunun 7200 deki 2 dolara kadar ineceğini herkes bilir.
ONU GEÇ KOÇUM..ORTA VADELİ ÖNGÖRÜN YOKSA SUSACAKSIN...bunun aynısını 12 temmuzdada yaptın...
aynısını endeks %20-25 düşecek dediğimdede yaptın...
İstediğn yerden bul..önemli olan SIKIYORSA ORTA VADELİ DÜŞÜNCEN OLSUN..AMA bukadar korkaksın..
yalannnnnnnnnnnnnnn..
3.70 dolar hedef dedin ..ve bunu senin izninle kayda aldık..işte belge..söz uçar yazı kalır...
hatta endeks %20-25 düşecek dediğimde ..en büyük muhalefet sendin..
https://i.hizliresim.com/1wqb7yg.PNG
Burda olay tamamen sitirateşik bi durum
Bi koyup üc almayı herkes ister
Ve herkes görüyor düşüşü
Kimler şort basabildi.
Heran tepki gelebilir düşüncesi ve global piyasaların ralli yapması seni lönk tuşuna zorlar veeee çuvaldasın.
Bu arada dow 69 bine kadar gidebilir, ben bunu çoook önceleri yazdım dı çıtak dayucuğum da bana güldüydü.
Demek ki bizim burda ortavadeli analez yapınca gülüyorlar