Arkadaşlar bir umut Osmanlı menkulde bonolara bakayım dedim bir de ne göreyim oranlar banka oranlarına düşmüş yuh dedim kendi kendime özel sektör bonoları oranları da çok kötü bekleyeceğiz sabırla başka yapacak bir şey yok şuan da
Arkadaşlar bir umut Osmanlı menkulde bonolara bakayım dedim bir de ne göreyim oranlar banka oranlarına düşmüş yuh dedim kendi kendime özel sektör bonoları oranları da çok kötü bekleyeceğiz sabırla başka yapacak bir şey yok şuan da
beklentiler hiç iyi değil insanlar ben de dahil her şey güzel olacak diye inancımız var ama virüs ufak kaçamakları bile hemen değerlendiriyor. Mesela salı ve çarşamba günleri vaka sayısı artıyor sebebi bir önceki haftasonu bunalan insanlar pazartesi salı dikkat etmiyor sosyal mesafe ve temizlik işine:28:
bu da demek ki yaz tatili seyahatler açılırsa otobüs uçak vs. virüs hızlıca yayılabilir.
dikkatli olmak lazım
Tesekkurler arkadaslar
Sizce önümüzdeki toplantı da faizleri tekrardan düşürürler mi? ne dersiniz?
N kolaya göre evet 0,25 düşürürler
faizlerde şimdiye kadar görülmemiş bir anomali oldu aktif rasyo bir taraftan mb hala faiz indirecem diyor öte taraftan bakalım 22 mayısta nasıl bir karar çıkacak faiz indirip arkadan swap anlaşması mı açıklanacak acaba ? bir taşla iki kuş vurmayı seviyoruz bu ara ! öte yandan diğer yatırım araçlarını tercih etmeye kalksan hangisine ne zaman atlayacaksın ? parası olan herkesin kafası çok karışıktır şu an